”Hon hade ingen aning om att hon vunnit”

Hemmakväll i Kungälv blev bäst i Sverige på V75

avChristoffer Wickman

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Privat
Magnus Pettersson har spelat in större vinster på trav flera gånger tidigare

Stort jubel hos Hemmakväll i Kungälv i lördags.

Anledningen: 71 kunder fick dela på 1,5 miljoner kronor.

En äldre dam hade ingen aning om vinsten och fick glädjetårar.

– Sådant är fantastiskt att se, säger Magnus Pettersson hos Hemmakväll i Kungälv.


ANNONS: Jackpott på 14 miljoner – här kan du gå med i Sportbladets andelslag och ta rygg på kvällens system. [Extern länk]


Det var i lördags när V75 avgjordes på Jägersro som det small till hos Hemmakväll i Kungälv – återigen.

Både i butiken och på ATG Tillsammans satte de sju rätt på ett varsitt V75-system, och belöningen blev över 1,5 miljoner kronor.

71 glada kunder får nu vara med och dela på pengarna  – och några av kunderna var ovetandes om vinsten.

Butikens ägare Magnus Pettersson berättar nu om succélördagen, och avslöjar dessutom sina bästa tips till onsdagens V86-jackpott.

”Sådant som gör det här är så kul”

I butiken hade Magnus Pettersson sålt 51 andelar för 113 kronor styck i butikssystemet som gav full pott, de fick dela på drygt en miljon kronor där varje andel blev värd drygt 20 000 kronor – och med det blev de bäst i Sverige i lördags. Via ATG Tillsammans satte butiken ett system till, där hade 20 kunder köpt en andel för 500 kronor och då de 20 vinnarna fick dela på 472 940 kronor fick de 23 647 kronor per andel.

– Det var en fantastiskt lördag, superkul så klart, säger Magnus Pettersson och fortsätter:
– De kunderna i butiken som köpt en andel för 113 kronor styck är ju inga storspelare direkt, och att få drygt 20 000 kronor tillbaka är jättestort för de flesta. En äldre dam kom in i butiken i måndags och hade ingen aning om vinsten, hon skulle bara rätta sitt kvitto och fick då veta att det var värt över 20 000 kronor och då blev det glädjetårar. Sådant är fantastiskt att se, och sådant som gör att det är så oerhört kul att vinna tillsammans.

”Det är bara att njuta”

Magnus Pettersson byggde sina vinnande system på Campo Bahia, sedan hade han på det ena systemet spikat Harran Boko, och på det andra Baron Gift.

– Campo Bahia var ju överlägsen och det förstod ju de flesta att han skulle vara. Sedan trodde jag också mycket på både Harran Boko och Baron Gift, jag trodde på bra spetschans för bägge och då förstod jag också att det skulle vara bra segerchans.

Reaktionerna efter succévinsten har inte låtit vänta på sig, och det har varit klackarna i taget i butiken.

– Som alltid när vi spelar in en större vinst så är det massor med positiva reaktioner, och det är bara att njuta.

”Mest prisvärda spiken”

På onsdag är det jackpott på V86 från Solvalla och Åby och Magnus Pettersson jagar nya vinster, och avslöjar sina bästa tips.

– Jag brukar läsa på hårt till V86 under onsdagarna, jag är alltid ledig då och då blir det full fokus mot V86. Som det känns nu kommer jag luta mig mot Alessandro Gocciadoro, säger Magnus Pettersson och avslutar:
– 6 Valchiria O.P. (V86-2) känns som den mest prisvärda spiken, favoriten 1 Hevin Boko är nog bästa hästen men jag tycker det luktar strul för henne från innerspåret då hon inte är speciellt startsnabb. 15 Vincero’ Gar (V86-8) känns också intressant, och när Gocciadoro kommer hit med hästarna till Sverige så kan de ju vinna med hela upploppet.


ANNONS: Jackpott på 14 miljoner – här kan du gå med i Sportbladets andelslag och ta rygg på kvällens system. [Extern länk]


Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav