Expertens V86-succé – fick in sex tipsettor

Full pott på V86: ”Måste vara rekord...” • Så mycket gav systemet • Snygga raden

avDaniel Söderbäck

1 av 4 | Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Sportbladets Erik Pettersson prickade in åtta rätt på V86 och satte sex av åtta tipsettor i sina tips.

Här är succén för Sportbladets populära tips V86 i sista stund.

Under onsdagen satte experten Erik Pettersson alla åtta rätt och rankade in hela sex av åtta tipsettor.

– Jag har fått flera sms och mail med folk som är imponerade av min rankning och sånt gör ju en glad, säger Erik Pettersson om systemet som gav totalt 24 000 kronor för andelsköparna att dela på.


ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V75 och V86. [Extern länk]


Under onsdagskvällen saxades V86-tävlingarna mellan Bergsåker och Solvalla och Sportbladets travexpert Erik Pettersson visade storform.

I tipsen V86 i sista stund både i papperstidningen och online prickade han in alla åtta rätt på 9 rader, 2,25 kronor, enligt följande: 3 x 1 x 3 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1.

Han prickade även in sex av åtta tipsettor:

Ritchie Ås (18 procent vid lämning tisdag eftermiddag)

Showtimejackflower (9 procent vid lämning)

Twinkle Kronos (32 procent vid lämning)

Minnestads el Paso (62 procent vid lämning)

Chacha Sisu (13 procent vid lämning)

Winner Bac (två procent vid lämning)

Ritche Ås utnämndes också till ”Bästa spelet” och var, enligt Erik, bästa spiken på V86-spelet under onsdagskvällen.

”Skönt att vara så rätt ute”

Totalt drog systemet in 24 262 kronor och varje andelsköpare fick 1 617 kronor. Systemet kostade 3 780 kronor att lämna in.

– Det måste vara rekord att ranka in rätta raden på så pass få rader och att utdelningen ändå är så pass hög som knappa 10 000 kronor, bara på åtta rätt. Nu jagar man ju mycket större vinster, men det är skönt att vara så rätt ute och det är nog få i Sverige som hade bättre koll på omgången i går. Vi hade alla x alla i de två sista V86-avdelningarna och det var ju inga mil ifrån storskräll i V86-7, säger Erik Pettersson och tillägger:

– Jag har fått flera sms och mail med folk som är imponerade av min rankning och sånt gör ju en glad. Andelsköparna gick ju dryga tusenlappen plus netto, så det är alltid något.

”Bara jobba mot större vinster”

I ett samarbete mellan Aftonbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladet-experternas andelsspel på V86 och V75 på ATG Tillsammans. Och där lyckades Erik Pettersson sätta ytterligare ett spel under onsdagskvällen.

Där blev den totala vinsten på systemet 97 231 kronor vilket gav 4 419 kronor per andel.

– Jag byggde naturligtvis det på min rank, och då blev ju raden verkligen inte svår. Samma där, jag hade alla hästar i V86-7 då jag ansåg favoriten 8 Rally Funny som iskall. Synd det inte hände något mer där…Några tusenlappar per andel är bra och det är bara att jobba vidare mot större vinster.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet V75 i sista stund till lördagens omgång. [Extern länk]


Sportbladets Mattias Karlsson, som gör systemet ”Sportbladets Insider” på Tillsammans, var också helt rätt på det i V86-8. I populära ”Skrällkollen” skrek han ut Winner Bac:

– Är strecklistan ett skämt? 2 Winner Bac (V86-8) är visserligen strulig, men fart finns i överflöd. Näst senast galopperade han bort en framskjuten placering (kanske segern?) som ”skrik” på V75 och senast återigen galopp med fin placering på gaffeln. Jorma Kontio upp i kväll och bra läge. Motståndet är också mycket beskedligt. Nu tar vi betalt!

Under fredagen får du Sportbladet-tipsen ”V75 i sista stund” med Christoffer Wickman, där du även får alla tränares kommentarer om V75-hästarna på Momarken.

Då får du även populära ”Skrällkollen” på Trav365 med experternas vassa miljondrag.


ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V75 och V86. [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Solvalla