Satte sju rätt på V75 – drog in 122 000 kronor

Sportbladets succé – Mario Lipovac ”V75-intervjuerna” gav storvinst

Sportbladets travexpert Mario Lipovac satte sju rätt på systemet ”V75-intervjuerna”.

Varje system gav en vinst på 122 476 kronor.

– Det är alltid kul att hjälpa människor att vinna pengar, säger han.


ANNONS: Jackpott 61 miljoner – här kan du bland annat rygga Sportbladets andelar till lördagens V75. [Extern länk]


Under lördagen avgjordes V75 på Umåker.

Två skrällar, 8 Even’s Cool Boy (V75–5) och 11 Rally Funny (V75–7) gjorde att utdelningen på enbart sju rätt nådde 116 269 kronor.

Sportbladets travexpert Mario Lipovac prickade in sju rätt på systemet ”Sportbladets V75-intervjuer” såväl i papperstidningen, online samt på ATG Butiksandelar.

De som valde att rygga systemet i tidningen eller online på Trav365 kan kvittera ut 122 476 kronor. På ATG Butiksandelar får 45 andelsköpare 12 247 kronor vardera.

– Det är alltid en skön känsla när man har sju rätt en lördagskväll, klart det är ännu bättre när utdelningen går över 100 000 kronor, säger Mario Lipovac.

”Inte dom roligaste spikarna...”

På kupongen valde Mario Lipovac att spika 6 Digital Dominance i V75-1 och 1 Missle Hill i V75-3.

– Man kan ju säga att det inte var dom roligaste spikarna kanske, då båda var klara favoriter i respektive lopp. Dock hade jag mycket bra känsla på Digital Dominance, då rapporterna var mycket bra inför, och Erik Adielsson som är vassast i voltstart, förstärkte i sulkyn. Trots att det blev några omstarter och Erik var boven till en av dom så löste han det och det är magiskt att se vilka körhänder han har. Väl i ledningen fanns inga moln på himlen.

– Missle Hill var stor favorit när jag lämnade in V75-sidan till redaktionen men jag hade på känn att procenten skulle gå ner ganska rejält och valde därför att gå på honom. Han hade bra spetschans och med två lopp innanför västen kändes det som Örjan Kihlström skulle dirigera hem det, sedan blev det onödigt hårt till slut.

I den sista avdelningen blev det maximal utdelning när ”enprocentaren” 11 Rally Funny vann.

– Känslan var så klart skön men ännu en gång visar det sig att man måste ha lite tur för att vinna på V75, då favoriten galopperade. I V75-6 tror jag 10 Brother Bill vunnit om han inte galopperat och den hade jag inte med på systemet. Sedan galopperade favoriten för att min sistrankade häst skulle vinna i V75-7. Den här lördagen hade jag vinden i ryggen, ha ha.


ANNONS: Jackpott 61 miljoner – här kan du bland annat rygga Sportbladets andelar till lördagens V75. [Extern länk]


”En högkapabel häst”

Vad har du fått för reaktioner?

– Det har varit mycket positiva reaktioner och jag har fått meddelanden på olika sociala medier om hur tacksamma andelsköparna är. Sedan har jag även fått tack från personer som köper tidningen och följer tipsen där som fick hjälp att få sju rätt. Det är alltid kul att hjälpa människor att vinna pengar.

På lördag är det 61 miljoner kronor i jackpott när V75 gästar Gävle. Mario Lipovac är nyfiken på en häst i den sjunde avdelningen.

– Jag har inte riktigt satt mig in i lördagens listor då jag har full fokus på V86 till onsdag. Tycker dock att det ska bli spännande att se Reijo Liljendahls fina femåring 7 Admiral As (V75-7) göra årsdebut. En högkapabel häst som jag tror är väl förberedd för en mycket stark insats.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

ÄMNEN I ARTIKELN