Hoas är lite osäker

TRAV

Gotlänningen Jan-Åke Hoas har lyckats fint de senaste säsongerna. Speciellt när de gäller att ta hand om lite slitna hästar och få dom att tända till igen. Ikväll startar han två rutinerade rävar inom V65.

1 Fly Zet i V65-1 är ett nyförvärv som jag haft några månader. Han har visserligen gjort en start för mig men det var i stället för att kvala. Var inte färdig för några stordåd då. Han känns nu mycket fin i jobben, fått mycket träning och varit inne på banan en gång för att blåsa ur lite. Han gick då ett jobb där vi körde 15 sista 1000 meterna. Jag var mycket nöjd med det jobbet. Han är startsnabb men jag vill helst att han får ett rygglopp ikväll. Det kan fattas lite tempo i honom men jag tycker ändå han ska räknas tidigt.

6 Picture Ås i V65-6 var allmänt dålig och hängig i höstas. Vet inte exakt vad det var men jag misstänker något virus. Nu har han tränat på ordentligt och känns mycket fin. Det viktigaste för honom är just att vara fräsch och fin. Han var med i samma jobb som Fly Zet och kändes klart bra. Om han är mogen att vinna redan nu vet jag inte men han är tuff och rejäl och ska räknas tidigt även om jag inte kräver seger, avslutar Hoas.

ATG