Sista chansen att bli mångmiljonär

TRAV

Jackpott på V64 och 11 miljoner i potten till en ensam vinnare.

Med bara några dagar kvar på året har du chansen att ta dig in på listan bland årets miljonvinnare.

– Det här är sista chansen att vinna ett tvåsiffrigt miljonbelopp, säger Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

Spel på travhästar har gjort succé under året som har gått. I år har ATG slagit flera otroliga rekord. Under året kom den största vinsten någonsin på trav då en man från södra Sverige blev ensam med alla rätt på V75 och vann hela 67 miljoner kronor.

I våras inträffade den största vinsten på andelspel någonsin då Jessika Eliasson hos Pressbyrån i Hallunda ordnade 20,5 miljoner kronor på V75. 42 lyckliga kunder fick dela på vinsten. I stället för att plocka ut hästarna själv valde Jessika Eliasson att göra en Harry Boy som andelssystem. Med hjälp av datorn lyckades hon pricka in skrällarna och andelsspelarna fick dela på 20,5 miljoner.

”Mycket bra år”

I veckan slog även ATG sitt omsättningsrekord då man passerade 12 miljarder kronor, något som spelbolaget trodde skulle blir svårt i början av året.

– Det har varit stora sportsliga händelser att konkurrera med, både OS och fotbolls-VM. Men vi klarade av att slå fjolårets siffror. 2010 har varit ett mycket bra år för oss, säger Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

Dessutom slår spelbolaget rekord i antalet miljonvinster på V75, i år har 195 personer i Sverige och utlandet blivit miljonärer på spelformen.

Sammanlagt har 206 personer blivit miljonärer på spelformerna V75, V64, V65 och V4 under året. Och i kväll är det sista chansen att ta hem ett tvåsiffrigt miljonbelopp på trav. 11 miljoner kronor ligger i potten vid kvällens V64 om du prickar in alla rätt.

Här intill kan du se vart årets alla miljonvinster gick.