Vann mest i hela Sverige – på V86

TRAV

...men butiksägaren Mohsen är ledsen för stamkunderna som missade att vara med på vinstsystemet

Mohsen Salahshour spelade in över 1,1 miljoner kronor till Västertorg Spel & Tobak i Uppsala på V86 under onsdagen.

Klart mest i hela Sverige.

– Det är mycket roligt, men tyvärr var det en del stamkunder som missade att vara med på systemet på grund av semester, de kommer bli ledsna, säger Mohsen Salahshour till Trav365.

Mohsen Salahshour har ägt och drivit Västertorg Spel & Tobak i Uppsala i nio år, det är också han som gör andelssystemen i butiken. Under onsdagen blev det full pott, butiken vann klart mest i Sverige då de fick 8 rätt på V86 och vinsten skrevs till 1 149 810 kronor. Den största vinsten butiken haft på trav.

”Har vunnit på D’One tidigare”

Mohsen Salahshour har ett stort intresse för trav, och hänger med mycket.

– Jag gjorde systemet i går, och jag gör alltid systemen i butiken. Jag har jobbat i den här branschen i 14 år, och jag känner till hästar och kuskar väl. Jag tittar alltid på trav, försöker ta mig till Solvalla när jag kan, och sedan tittar jag också mycket i lopparkivet.

Kan du berätta lite om vinstsystemet?

– Jag hade till en början tänkt använda mig av tre spikar, men jag tyckte det såg svårt ut så jag nöjde mig med två. Jag spikade October Kronos och Daryl Boko. Den tredje V86-avdelningen tyckte jag såg väldigt svår ut och det var som upplagt för skräll, så jag tog alla där. Det var också där omgångens största skräll kom, man måste gå på sin magkänsla och det var det jag gjorde. D’One hade jag med på tre hästar i den avslutande avdelningen, den har vi vunnit 420 000 kronor på i butiken tidigare så den var ett måste.

”Många kommer bli ledsna”

Butiken i Uppsala har tidigare vunnit 420 000 kronor och 190 000 kronor på andelsspelen. Nu blev det den hittills största vinsten för Västertorg Spel & Tobak, men många stamkunder går miste om miljonvinsten.

– Det var ganska lugnt här i butiken i går, om det inte skulle vara i semestertider hade vi sålt betydligt mer andelar då de är väldigt populära. Det är lite synd faktiskt, det var många av mina bästa kunder som missade att vara med på systemet då de är borta på semester och de kommer bli ledsna när de kommer hem. De brukar alltid vara med på andelsspelen.

Gör du något extra i butiken i dag?

– Det kommer bli mycket folk i butiken i dag, och vi tänker köpa en tårta och bjuda våra kunder på.