Superkvitto blev värt 780 000 kr

Av: Christoffer Wickman, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

En spelare i Helsingborg tog storslam på V64 – satte otroliga 50 rader med sex rätt

1 av 2 | Foto: Privat
Här är superkvittot som gav storslam på V64.

Här är superkvittot som blev värt 781 750 kronor.

Trots relativ låg utdelning på V64 under måndagen tog en spelare i Helsingborg storslam – genom att spela flerkupong.

– Det är helt otroligt, säger Ibrahim Akgül, som äger och driver Direkten Olympen, där superkvittot lämnades in.

Under måndagens V64-omgång i Mantorp stannade utdelningen för sex rätt på 13 539 kronor, trots den relativt låga utdelningen blev en vinnare hos Direkten Olympen i Helsingborg storvinnare. Den skicklige spelaren hade lämnat in systemet 50 gånger och vann hela 781 750 kronor. Superkvittot, som kostade över 2 000 kronor, hade 50 rader med sex rätt, 400 rader med fem rätt, och 1150 rader med fyra rätt. Fler och fler hakar nu på den nya trenden att vinna stort, genom att spela flerkupong.

”Det blir ännu mer tugg”

För knappt en vecka sedan berättade Trav365 om hockeystjärnan Kristian Huselius galna flerkupong, Huselius gjorde rent hus på Åby då han prickade in sex rätt på V64 på 250 kuponger. Trots att utdelningen stannade på blygsamma 2 822 kronor kammade Huselius hem över 700 000 kronor. Gårdagens vinstbutik, Direkten Olympen, har också haft galna vinster tidigare i år där spelare lämnat in flerkuponger.

– Det blir mer och mer populärt att spela flerkupong, det märks. Man märker att kunderna börjar prata om det, och efter den här jättevinsten kommer det bli ännu mer tugg. Det spelas mer och mer flerkuponger och det tycker jag är rätt. Tycker man att det ser favoritbetonat ut på förhand är det här rätt väg att gå.

Vet du vem succékunden är?

– Ja, det gör jag. Det är ingen som är inne i min butik varje dag, men han kommer med lite jämna mellanrum och han är en av de som hakat på den nya trenden genom att spela på det här sättet.

”Ringar på vattnet”

Trenden att spela flerkupong blir allt vanligare, och fler och fler spelare hakar på vinsttåget. Genom att spela flerkupong finns möjligheten till jättepengar, trots att utdelningen blir låg. Något som Huselius galna lapp och gårdagens superkvitto vittnar om.

– Det ger ringar på vattnet, och jag tror det blivit ännu mer vanligare att spela på det här viset sedan ATG tog bort möjligheten att spela enbart för 7 rätt på V75 och enbart för 8 rätt på V86. Min spontana reaktion efter gårdagens glada nyhet är givetvis att jag blir väldigt, väldigt glad och det visar att vi är en riktig turbutik.

Publicerad: