Hultmans nya planer – så ska han ta revansch

Foto: KANAL75
TRAV

Maharajah föll i Prix d'Amerique och fick stryk av franske speedkulan Ready Cash.

Bara några timmar efter loppet började Stefan Hultman planera för revansch.

– Nästa år kommer jag lägga upp det lite annorlunda, säger Hultman till Trav365.

Svenske sexåringen Maharajah förlorade som favorit i Prix d'Amerique i söndags. Stefan Hultmans stjärna fick ett perfekt lopp, men var chanslös på segern då franske Ready Cash vann på ett strålande sätt. Maharajah gjorde ett topplopp och slutade tvåa och direkt efter urladdningen började Hultman planera för revansch nästa år i Prix d'Amerique.

Nya planer

När Trav365 träffade Hultman bara några minuter efter att loppet gått i mål så hade han redan börjat planera för nästa års Prix d'Amerique. Nu har Solvallatränaren 362 dagar på sig att planera – och det är en revanschsugen tränare som berättar för Trav365 om den omlagda matchningen nästa år.

– Vi kommer åka ner närmare inpå Prix d'Amerique nästa år, nu vet jag att han fungerar där nere och nästa år kommer jag lägga upp det lite annorlunda. Jag tar med mig det här och nästa år går han inte ut i Prix de Belgique. Man lär sig hela tiden och vi ska försöka komma ner så nära loppet som möjligt. Det har ingenting med att jag är besviken att göra, men nu har jag fått det bekräftat att han trivs i Frankrike, säger Stefan Hultman.