Dagens säkra: Old Maid Hall

Av: Zendry Svärdkrona

Publicerad:
Uppdaterad:

Challe guidar till V75 i sista stund

Mantorpstravet har fått till riktigt bra V75-tävlingar där gulddivisionen ser väldigt intressant ut spelmässigt och dessutom är den riktigt bra sportsligt.

Singelstrecken står inte som spön i backen men finskan, Old Maid Hall i avdelning 5, är dagens absolut säkraste vinnare. Hon bombar till ledningen och sedan är det loppet över.

Jag hoppas på samma scenario i den sista avdelningen, 5 Riva Del Sole fick en tuff inledning senast och tröttnade, idag blir starten lugnare.

V75-1

Favoriten:

Framspår brukar vara lika med galopp för 3 Roger Hornline men den här gången tror jag att Örjan inte tillåter de. Har dock tjänat snabba pengar!

Outsidern:

När 2 Ladon Du Gautier vann under Derbyhelgen fattade jag tycke för hästen, nu har han läge för att återuppta segerraden. Mitt första streck i loppet.

Spetsbudet:

1 Echo Tilly, 2 Ladon Du Gautier och 7 Attention Flight är snabba och det blir spets för 2 Ladon Du Gautier.

Korsdraget:

Med tanke på att 1 Echo Tilly förmodligen får rygg på ledaren är han intressant som korsdrag. Vid segern senast fick han smyga med i hårt tempo, precis som idag!

V75-2

Favoriten:

2 J.R. Boy är inget att hålla i handen då han är onödigt galopp lysten. Felfri har han nog svårt att förlora det här loppet.

Outsidern:

Det är väl bara spåret och en felfri J.R.Boy emot 8 F.D Currie, att hon kunde vinna senast efter stor galopp visar bara hur bra hon är.

Spetsbudet:

1 Beijing Man utmanas ”bara” av 3 Lass Finans men det är tillräckligt för att missa ledningen.

Korsdraget:

Även om 10 Tornado Sund fick en bra resa senast så avgjorde han på ett bra sätt, bör vara förbättrad med det loppet i kroppen.

V75-3

Favoriten:

1 Tag The Devil fick sparat i rygg på Victory Tilly förra gången, då släppte Åke. Men det var nog mest beroende på distansen, idag försöker han nog svara.

Outsidern:

3 Face Of Speed kommer nog att laddas för ledningen och är han i slag kan han bli svår att få tag på, hur mycket kostar öppningen?

Spetsbudet:

3 Face Of Speed försöker hinna ner framför 1 Tag The Devil, även 7 Noa Savoy och 8 Digger Crown vill snabbt ner i banan.

Korsdraget:

Kan verkligen 10 Brunton Tilly vinna det här? Ja blir det full körning under hela loppet är det omöjligt att Brunton speedar ner dom.

V75-4

Favoriten:

2 Pulpa är inte helt att lita på starten och även om hon är felfri blir det positionsproblem. Springa kan hon men frågetecken finns och gardering rekommenderas.

Outsidern:

Även 3 Lilie M. kan få problem från start då hon inte är snabb ut men precis som hos favoriten finns det väldigt bra kapacitet.

Spetsbudet:

1 Chakaranda D kan öppna men kanske ändå inte är så där blixtsnabb, 6 Jackie I.T är nog snabbast.

Korsdraget:

Vad kan 6 Jackie I.T göra från ledningen? Får hon ta det lugnt en bit på vägen kanske hon kan hålla hela vägen hem.

V75-5

Favoriten:

Dagens bästa spik, 4 Old Maid Hall som bombar till ledningen och med respekt för både kusk och häst från dom andra blir det en ren defileringsseger.

Outsidern:

Spårlottningen gjorde det väldigt svårt för 7 Lady Minette att rubba favoriten men för dom som garderar är det här ett måstestreck.

Spetsbudet:

4 Old Maid Hall

Korsdraget:

11 Ecupos Bitte har aldrig varit sämre än tvåa! Hon är tyvärr bortlottad men händer det favoriten något är hon streckvärd.

V75-6

Favoriten:

3 Leffe Blanche är väldigt bra men idag ser det ut att bli tuff körning från start så jag tror att det blir kärvt för favoriten att vinna idag. En av flera med chans.

Outsidern:

6 Hot Tub tog en seger igen senast och man kan aldrig räkna bort den här hästen, det lär bli bra fart i loppet och då finns alltid Hot Tub med på målfotot.

Spetsbudet:

De tre innersta spåren är alla spetsaspiranter men 1 Lukas Lupin håller nog ledningen om nu Uhrberg vill det.

Korsdraget:

Det blir nog svårt att vinna från bakspår men Örjan brukar hitta rätt väg, 11 Empire Dust har fått sparade krafter i loppen som han får nytta av idag.

V75-7

Favoriten:

5 Riva Del Sole fick en tuff inledningen senast men jag trodde ändå att hon skulle hålla bättre, spets igen och dessutom 500 kortare!

Outsidern:

3 Extreme Smile var bra när han vann V75 på Åby men sämre i starten efter. Jag tror att loppet kommer att bli kört så det passar honom.

Spetsbudet:

5 Riva Del Sole som utmanas av 6 Unikat men inte släpper Horpestad till Unikat?

Korsdraget:

För en gångs skull blev Örjan överhettad och körde då bort 8 Nightshift senast, idag får han en patenterad ”Kihlströmare”. Då kan han skrälla.

Bolagssystemet

Chanssystemet

Publicerad: