Här är tv-klippet som får Stig H att bli rörd

Av: Madeleine Brohlin, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:
Stig H Johansson ser klippet då Jessica Almenäs hyllar honom.
Foto: ATG PLAY
Stig H Johansson ser klippet då Jessica Almenäs hyllar honom.

Här hyllar Jesscica Almenäs Stig H Johansson.

I den senaste avsnittet av Lindberg Orakat får topptränaren själv se klippet då TV4-stjärnan strör fina ord över Johansson.

– Det var vackra ord från Jessica, säger en rörd Stig H Johansson.

Vid säsongspremiären av Lindberg Orakat förra veckan var TV4-profilen Jessica Almenäs gäst. Almenäs berättade bland annat hur det är att arbeta med travtränaren Stig H Johansson som sitter med som expert vid flera av travsändningarna i TV4.

– Det är jättekul att jobba med Stig H. Han är en fantastiskt varm man och det kanske man inte förstod när man var på intervjuarsidan och han var aktiv. Första gången som jag skulle intervjua han, det var en av de första gångerna som jag var reporter. Han hade vunnit ett lopp på Örebro och jag gick fram till honom. Jag var livrädd. Jag hade hört att han bara slaktar journalister, han slaktar dem som intervjuar honom, om man säger något dumt, berättade hon i programmet.

– Jag frågade, vad tyckte du om den här prestationen? Ja vad tycker du själv, svarade han. Då ville jag sjunka genom jorden, säger Almenäs.

”Var lite rädd”

– Jag var lite rädd för Stig H i början, men nu har jag upptäckt att han är väldigt varm och har en humoristisk sida. Han är väldigt seriös och ambitiös i allt som han gör, även i tv-jobbet.

”Vackra ord”

I veckans avsnitt av Lindberg Orakat är travtränaren Stig H Johansson på besök och får se klippet när Jessica Almenäs hyllar honom.

Stig H Johansson ser ut att bli både glad och rörd över orden.

– Det var vackra ord från Jessica. Det var synd om henne att hon var rädd för mig vid det där tillfället. Jag vet om att jag var väldigt tvär och var inte rolig att intervjua när jag torskade med en storfavorit. Men jag var tävlingsmänniska och gillade absolut inte att förlora, säger han i programmet.

Se hela intervjun med Stig H Johansson här.

Publicerad: