Adielsson hade show på Jägersro

TRAV

Erik Adielsson var kvällens man på Jägersrotravet.

Han inledde V65-spelet med två raka segrar.

Mest imponerade Super Lore i den andra avdelningen som ser ut att vara något utöver det vanliga.

Att Erik Adielsson dominerar tävlingarna på Jägersrotravet är inte sällsynt.

Under tisdagen inledde han V65-spelet genom att ta två raka segrar.

Han började att lotsa Håkan Olofsson-tränade Andaloux till säker seger efter att ha tryckt sig till spets relativt omgående. Loppets favorit, Think Yatzee, galopperade direkt från start. Andaloux klev undan pliktskyldigt över upploppet och såg fin ut.

I avdelning två var det dags igen för Adielsson. Då vann han med megafavoriten Super Lore som tog andra raka segern med Erik och ekipaget är fortfarande obesegrade tillsammans. Denna gång var segerreceptet tidig ledning och sedan säkert undan till slut.

Johnny och Kundun

Men i V65:ans tredje avdelning var det slut på framgångarna för Adielsson. Då var det en annan Jägersrobekant som fick besöka vinnarcirkeln. Johnny Takter infriade favoritskapet med Kundun Östervang som ser ut att vara tillbaka till gammalt gott slag. Även här var det ledning runt om som gällde.

– Kunden Östervang kändes väldigt fin och han får ett bra betyg. Det är en klok häst som är fin att köra, berömde Johnny Takter efter segern.

Rörigt lärlingslopp

Avdelning fyra var ett lopp för lärlingar och loppet blev väldigt rörigt med många galopper till slut.

Hårt betrodda Rite On G. tog tidigt hand om ledningen men en galopp 300 meter fråm mål spolierade hans chanser. I stället tog Tommy Karlstedt och Runcrown G.M. över men även den hästen föll i galopp mitt i sista sväng. En som kunde ta vara på de andras galopper var Joakim Elfving som kunde köra rätt fram från rygg på ledaren och ta en enkel seger till slut med sin styrning Hålebo som tränas av Johan Nilsson.

Svårt mot slutet

Den femte avdelningen var ett handicap lopp. Vann gjorde skrällen Pandoro med Per Nordström som anförde varje meter av loppet. Segern blev väldigt enkel och många av de mer betrodda svek rejält. Avslutningen på V65 gick till Jörgen Sjunnesson som smet invändigt på upploppet och avgjorde lekandes sista biten in mot mål med Jeep Hope.

V65 raden: 8-7-6-1-7-6 betalar 21 892 kronor till 65 stycken system. Utdelningen på fem rätt blev 159 kronor.