Trav

Spelade för 36 kronor – vann över 800 000

Av: 

Minimedia

Patrik Fernlund

TRAV

Skrällarna duggade tätt på Åbytravet.

En spelare i Järfälla satsade 36 kronor – och vann 883 111 kronor.

– Är det sant? Gud vad roligt, men tyvärr vet jag inte vem vinnaren är, säger Jessica Elmqvist i Willys i Järfälla där supersystemet var inlämnat.

Lördagens V75-omgång blev mycket svårlöst och när Lutfi Kolgjini styrde in Qualentino i den sista avdelningen gjorde han 28 spelare över 800 000 kronor rikare. Största skrällen i omgången stod Torbjörn Näslund för när han styrde in Gift to Europe i den första avdelningen.

De flesta spelare hade stora problem med att få sju rätt – men en spelare i Järfälla hade klart för sig. Han spelade för 36 kronor och kunde på lördagskvällen hämta ut 883 111 kronor.

– Jag tror det här är den största vinsten vi haft, det här kom som en glad överraskning. Jag hoppas det är en stammis för vi har otroligt mycket spel i butiken, säger Jessica Elmqvist i Willys i Järfälla och fortsätter:

– Förmodligen är det en spik harry personen har spelat.

Andelsspel vann över tre miljoner

Men det var inte bara personen i Järfälla som vann stort. En spelare i Träslövsläge blev miljonär under lördagen. Personens system kostade över 1 000 kronor att lämna in och när alla sju loppen gått i mål kunde spelaren inkassera 2 118 418 kronor. Ett andelsspel i Leksand vann dock mest i landet på V75. De spelade in 3 136 830 kronor,

V75-omgången avgjordes på Åbytravet och spelarna som var på plats på banan hade klart för sig. Av de 28 rätta systemen med sju rätt var det tre stycken som var inlämnade på banan. Två av systemen kostade över 1 000 kronor medan det tredje systemet var på 960 kronor.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!