Drabbades av inbrott – efter miljonvinsterna

1 av 2 | Foto: Privat
Alan Issa

avChristoffer Wickman

TRAV

Alan Issa spelade in sex miljoner kronor – på en vecka.

Då drabbades butiken av inbrott.

– Det tar bort lite av den glädje som varit, säger Alan Issa.

Alan Issa driver Tullinge Spel och de har haft ett par händelserika veckor bakom sig – minst sagt.

På nyårsafton spelade Alan Issa in 1,8 miljoner kronor på V75 till sina kunder, och i lördags fyllde han på med 4,1 miljoner kronor. Totalt drog butiken in runt sex miljoner kronor på två V75-omgångar – inom loppet av en vecka.

– Det är helt galet, vilket uppståndelse det har varit, berättade Alan Issa för Trav365 tidigare i veckan.

När Trav365 når Alan Issa under fredagen för att hugga den formtoppade V75-spelaren på V75-tips till lördagens V75-omgång på Jägersro är stämningen något lägre.

Anledningen: Tullinge Spel har drabbats av inbrott.

”Livet går vidare”

– Vi har tyvärr haft inbrott i veckan, och det har så klart tagit bort lite av den glädje som varit efter V75-vinsterna, säger Alan Issa och fortsätter:
– Men vad fan, livet går vidare och man kan inte gräma sig över det här. Men givetvis är det jättetråkigt, det som har varit så glatt, och sedan åker man på ett sådant här bakslag. Tyvärr är det dock sådant som händer i dag.

Alan Issa har haft fullt upp under veckan, av förklarliga skäl.

– Det har varit hektiskt, minst sagt. Det är fortfarande många som kommer in och gratulerar och frågar om vinsterna och så, och det är jättekul, och det ger så mycket energi. Jag har hållit på med det här i så många år, men nu förstår man verkligen att folk älskar trav och andelsspel, och det är fantastiskt.

Lördagens vinst på 4,1 miljoner kronor kom efter att Alan Issa spikat skrällen Isolde och favoriten Bellfaks. 57 andelsköpare hade satsat 150 kronor, och kunde kvittera ut drygt 72 000 kronor per andel.

”Då pluggar jag hårt”

På lördag avgörs V75 på Jägersro i Malmö, och Alan Issa siktar på nya miljonvinster, och på tredje raka V75-fullträffen.

– Jag grottar alltid ner mig på fredagskvällarna, då pluggar jag hårt till V75. Tidigare satt jag alltid i början av veckan, nästan direkt när V75-listorna släpptes, men jag hann ändra mig så många gånger då innan det var dags för V75-start, så därför gjorde jag om och läser nu mer på när barnen lagt sig på fredagarna, berättar Alan Issa och fortsätter:
– Sen lyssnar jag inte på några andra mer efter det, utan då kör jag på det som jag kommit fram till.

Hur ser du på lördagens V75-omgång?

– Som sagt, det är ju under fredagskvällen som jag kommer gå in för det stenhårt, men spontant så är 2 Olle Rols (V75-6) och 4 Da Pepperboy (V75-7) sådana hästar som jag kan bygga mina V75-system kring, någon av dom. Olle Rols var jättebra vid seger senast och där är det väl starten som kan vara avgörande, vart den hamnar, och Da Pepperboy underpresterade lite senast men har bra kapacitet. 5 Othala (V75–1) och 3 Turno di Azzurra (V75–3) är också tidiga för mig.

Foto: Privat
Alan Issa efter lördagens miljonträff på V75
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Jägersro

Trav