ATG: Vi söker efter vinnaren i Tasmanien

TRAV

Personen satsade fem kronor – vann 1,7 miljoner

En spelare i Tasmanien vann 1,7 miljoner kronor på svenska V65.

Nu söker spelbolaget ATG den hittills okända miljonvinnaren.

– Vi vill gratulera personen, säger Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

Spelaren i Tasmanien, Australien, hade klart för sig under måndagskvällen.

Personen hade lämnat in en rad för fem kronor hos ett ombud i landet. Omgången på Halmstad var svår, men det stoppade inte spelaren i Tasmanien som prickade in skrällarna. Bland annat hade han med Ingrid Bengtssons jätteskräll Why Die som vann till 119 gånger pengarna.

Spelat för fem kronor

Personen hade satsat fem kronor och vann över 1,7 miljoner kronor. Det är ännu oklart om vinsten är en del i ett större system.

Dagen efter vinsten har ATG ännu inte nått vinnaren.

– Jag ska ta kontakt med den internationella sidan och försöka nå vinnaren och gratulera personen. Det är kul att vi har spridning på miljonvinsterna och att alla kan vara med och vinna, säger Hasse Svennehed.

Spelare i flera länder

Det här är inte första gången som en miljonvinst går utomlands.  I början av september i år gick den första miljonvinsten på V75 till Sydafrika. Personen hade spelat ett filinlämnat system via Internet, och fick hela 2 868 221 kronor. Det vinnande systemet kostade 30 kronor och innehöll 3 spikar.

– Vi har spelare i Sydafrika, Australien, delar av Europa och i Norden. Antingen spelar de hos ombud eller via nätet. Vi har samarbetspartners som de kan spela hos, säger Hasse Svennehed på ATG.