Jackpott 26 miljoner – här är heta skrällarna

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 4 december på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: JEANNIE KARLSSON, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Hans Bergh och Torpa Olea är en av kvällens V86-skrällar.

V86 avgörs på Bergsåker och Solvalla i kväll med en superjackpott på 26 miljoner till en ensam vinnare.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Mitt drag var bra senast – kan skrälla i kväll, säger Sportbladets Andreas Örtengren.

– Mitt drag vinner närsomhelst, säger Sportbladets Christoffer Wickman.


ANNONS: Jackpott 26 miljoner – här går du med i andelslaget och kan ta rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. Omgången kryddas med en superjackpott på 26 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.43, onsdagen den 4 december.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Stall Bergh går som tåget för dagen och jag har gott öga till 3 Van Gogh Z.S. (V86-5). Han har varit riktigt fin på sistone och torde bli svårslagen i den här klassen. Han har gått med skor på slutet, så barfotaförbudet snarast gynnar den här pållen. Han är kvick från start, så från perfekta spår 3 borde körande Kenth Åkerlund kunna köra sig till ledningen tidigt. Att någon av motståndarna ska slå honom då tror jag inte.

Miljonrensarna

4 Art Kjarvald (V86-1) gillar jag och tränare Röste låter uppåt inför onsdagens start. Det låter som om man vill köra i ryggar den här gången och det kan bli helt perfekt. Löser det sig så är han mycket tidig i loppet. Ser ut att bli spelat i underkant. Tackar. Elva procent.

Svårt läge och rätt tufft emot, men jag måste ha med 8 Thelma M.M. (V86–3) på kupongen. Tyckte att sista insatsen var bra. Nu är Pettersson inne på att backa ner och köra i ryggar. Farlig på speed. 17 procent mot favoritens 43.

Tänk på att...

... det är superjackpott på V86-spelet den här onsdagen efter att ingen spelare prickat in alla rätt på den utmanande spelformen på två veckor i rad.

... från och med 1 december får man inte köra sina hästar barfota i trav-Sverige. Så alla hästar måste alltså gå med skor på alla fyra hovar. Viktigt att kolla vilka hästar som brukar att gå bra med skor och vilka som inte alls trivs med beslag på fossingarna.

... Solvalla och Bergsåker delar på racen. Innerspåret på Bergsåker är bra att ha.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

4 Hawk Cliff (V86-2) är en häst som jag alltid haft ett gott öga till och jag är helt inne på honom den här gången. Intrycket på honom senast var grymt bra, och det här gänget måste han ha jättechans att lägga på rygg.

3 Van Gogh Z.S. (V86-5) är en riktigt läcker häst som bara verkar bli bättre och bättre och jag tycker han ska vara huvudet högre i detta lopp.

6 Cobourg Hanover (V86-7) kördes passivt senast för att bygga upp psyket på honom och han såg smällfin ut över mål med gott om krafter kvar. Nu möter han lämpligt motstånd och bör ha toppchans.

Miljonrensarna

5 Minou Båven (V86-4) hittills i sin karriär aldrig vunnit lopp, det fyraåriga stoet är dock inte alls så tokig och har visat toppform i samtliga starter på slutet. Hon kommer när som helst att vinna lopp och det kan vara dags redan nu. Skrällvarning. Fem procent.

Tänk på att...

... det är superjackpott på spelformen V86 och 26 miljoner kronor till en ensam vinnare. Spelformen V86 brukar ha skyhögt spelvärde, men onsdagens omgång är något alldeles extra. Nu måste jobbet göras rejält.

... det är skotvång på onsdag. Värt att veta.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

4 Hawk Cliff (V86-2) var tillbaka efter lång vila senast och såg fin ut. Han avslutade vasst trots att han blev störd på upploppet. Loppet i kroppen gör honom gott och jag tror han är segermogen. Från ett bra spår kan Örjan servera honom en bra resa och då blir han inte lätt att stå emot.

Miljonrensarna

11 Coffie U.N.G. (V86-6) har bättre form än vad raden visar. Det stora plusset är att Kim Moberg kör varje gång och detta är ett lärlings- och ungdomslopp där det kan gå undan, han kan få en perfekt resa. Fem procent.

5 Heading Reference (V86-7) har börjat visa de rätta takterna igen efter en lite svacka. Han fick göra jobbet själv senast men gjorde en stark slutrunda och blev trea. Har ett bättre utgångsläge den här gången. 12 procent.

Tänk på att...

... det är superjackpott med 26 miljoner i potten efter att ingen lyckats hitta åtta rätt två veckor i rad.

... V86-3 är ett tvååringslopp där det kan hända mycket med hästarnas utveckling, gardera.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Supernytt på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

4 Hawk Cliff (V86-2) gjorde comeback senast och gick bra tycker jag. Var nära att bli ”fimpad” på upploppet, men höll sig mirakulöst nog i trav – och fick upp farten igen – och avslutade bra till och med, trots den grova störningen. Har fått ett lopp i kroppen nu och gick fort till slut. Möter ett överkomligt gäng nu och dessutom är det hemmaplan. Han går bra med skor och bör nästan vinna detta. Spikas!

Miljonrensarna

Tvååringslopp är alltid lite luriga att räkn på, onsdagens dito är inget undantag. Jag tror det blir för lite spel på Svante Båths Muscle Hill-dotter 7 Grand Princess (V86–3). Hon har fart för att vinna loppet. Men det gäller att hålla reda på alla fyra benen också. Fem procent.

Om inte skicklige Anders Eriksson får trolla hem V86-6 med långsamt tempo i täten, så hoppas jag på pace, då skulle nog 9 My Dream Art kunna slå till. Är vass med rygglopp och ungdomslopp är svåra... Tre procent.

Tänk på att...

... att det är hela höstens spelläge på trav. Superjackpott på V86 är det bästa vi travspelare kan få. Visst, potten kommer att vara större vid multijackpotten på V75 vid nyår, men jag hävdar att värdet är bättre nu. Om man ska spela V86 någon gång, så är det onsdag kväll.

... Solvalla och Bergsåker delar på loppen.

... det råder barfotaförbud i Sverige just nu, alla hästar måste gå med skor fram till den sista februari.

... stall Bergh har ofattbar form för dagen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

4 Hawk Cliff (V86-2) är överlägsen sina konkurrenter en normal dag. Med lopp i kroppen är hästen nu segermogen. Han är stark och snabb så motståndarna får vara ruskigt bra för att stå emot Hawk Cliff över upploppet. Såg tankad ut över mål senast. Sitt inte fast nu, Örjan.

Miljonrensarna

5 Heading Reference (V86-7) gjorde ett starkt slutvarv senast och var riktigt bra. Han värmde strålande och notera att han alltid går med skor, vilket är ett tvång nu. Det ser på papperet ut att vara en bra chans och han måste streckas. 12 procent.

5 Minou Båven (V86-4) var riktigt bra senast emot Cactus och Lyx Håleryd. Nu är motståndet mer passande, Kaj Widell är redo för att ladda emot ledningen och den här gången släpper han inte. Hela vägen, Kajan! Fem procent.

Tänk på att...

... det är superjackpott på V86-spelet. Unikt speltillfälle.

... 3 Van Gogh Z.S. (V86–5) kommer med fem raka. Blir svårslagen men ”alla” kommer spika. Är det läge att försöka fälla?

... 6 Fixi Mearas (V86-8) har fått lopp i kroppen. Lär gå framåt med loppet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

Jag tycker det ser mycket spännande ut för 1 Vici Volantes (V86-3). Senast slog man av Svampen-vinnaren och stallkamraten Sayonara och var nära att vinna loppet. Jag vet att det är tvååringar men jag tror firma Leo/Wallin blir svårslagna. Är det här Gävle-tränaren passerar tio miljoner i inkörda pengar?

3 Van Gogh Z.S. (V86-5) är bara bäst.

Miljonrensarna

9 Torpa Olea (V86-1) kan mycket i sina ljusa stunder och har ett spännande smygläge. Hon är visserligen enda stoet i fältet men kan inte räknas bort trots det. Bra senast och kan skrälla. Tre procent är mycket intressant.

10 Jaques Noir (V86-2) har inte fått till det efter uppehållet men kapacitet finns och felfri så kan det räcka hela vägen. Tre procent är alldeles för lite på Nurmos sexåring.

Tänk på att...

... vi har en superjackpott med 26 miljoner kronor bara i åttarättspotten vilket medför ett enormt värde i omgången. Det kan bli tidernas vinstrekord på spelformen.

... omgången känns lite småklurig och delas av Bergsåker och Solvalla. Sundsvalls-banan har ju gjort sig känd för att vara svår för spelarna. Spelhysteri är att vänta.

Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

V86-tips

V75

V75-tips

Trav

Hästar