V86-tips

Jackpott 17 miljoner: ”Är ett måste-streck”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 10 mars på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

Björn Goop tillsammans med Anita Roc är ett av skrälltipsen på V86 i kväll.

Foto: MALIN ALBINSSON, LARS JAKOBSSON/TR BILD

TRAV

17 miljoner kronor i jackpott. Det står på kvällens V86-meny från Bergsåker och Solvalla.

Sportbladets experter har synat omgången med sina vassa spikförslag och miljonrensare.

Du har möjlighet att rygga experternas andelssystem via länkarna nedan.

– Skrällen är bättre än raden – får inte glömmas bort, säger Nils Larsson.

– Jag har ett måste-streck på kupongen, säger Mario Lipovac.


MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut” i spelaren nedan.


ANNONS: Jackpott 17 miljoner. Här kan du rygga Sportbladets andelssystem på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Bergsåker och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30. Omgången kryddas med en jackpott på 17 miljoner.

Missa inte V86-podden ”Spets & Slut” med Erik Pettersson och Mario Lipovac i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system. [Extern länk]


ANNONS: Här ryggar du Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.04, onsdagen den 10 mars.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

10 Gooner (V86-7) har visserligen bakspår men står inför en riktigt fin uppgift, tycker jag. Jag tog ett snack med tränare/kusk Daniel Wäjersten som var överraskad hur bra hästen var senast. Han låter fortsatt nöjd med sin häst och tror mycket på honom här. Det gör jag också. Jag anser att Gooner har klart bäst vinstchans i loppet. Det lutar åt lite körning och kubbning om spets, det är ju självklart mumma för min spik. Det smäller till sista 200 metrarna. Tackar!

Miljonrensarna

Barfota runt om och formintryck senast. Jag tycker att 3 Anita Roc (V86-2) ska med tidigt här. Fältet är litet och det bör bli en fin position. Snabb som tusan en bit. Nio procent.

8 Voltaire P.Hill (V86-3) tror jag är bästa hästen i fältet – just nu. Jag läser under tio procent, samtidigt som favoriten är streckad till hutlösa 67 procent. Nu lär procenten sjunka som en sten på sistnämnda, men ändå...

6 Therion (V86-4) har jag lill-jagat en tid och tycker att det är en klart duglig häst. Jag har surrat med Gondet som tycker det är dags för seger nu. Två procent. Två jäkla procent. Otroligt spelvärde i den här!

Tänk på att...

... V86-omgången körs på Solvalla och Bergsåker den här onsdagen.

... det är jackpott på spelformen efter att förra veckans omgång gav låg utdelning. 17 miljoner, det är det som ligger i potten till en ensam vinnare.

... Svante Båth ligger lite lågt med favoriten 3 Zante Grif (V86-1) som gör första starten i hans regi. Men det här är en riktigt fin häst som charmade oss i somras. Inte samma form nu, men kan blåsa ner det här motståndet på några hundra meter. Ska inte däckas!

... samme Båth även ligger lågt med jättefavoriten 3 Haitkin Am (V86-3). Bara måste jobbas bort.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

3 Zante Grif (V86-1) gör spännande debut i ny regi. Hon har haft fina framgångar i Sverige tidigare och jag tror det är bästa hästen i fältet. Hon är lite ambitiös av sig och jag tror man siktar på ett rygglopp, ser ut som det kan bli körning från start vilket gynnar henne och jag tror hon vinner direkt i debuten.

8 Gorm (V86-5) imponerade i årsdebuten senast och vann med gott om krafter kvar. Utgångsläget är tråkigt men jag tror Ulf Ohlsson kommer söka sig framåt direkt och sedan ska han ses med god chans att vinna.

Miljonrensarna

8 Voltaire P.Hill (V86-3) galopperade senast på V75. Näst senast vann han lätt från ledningen på bra sätt. Utgångsläget är tråkigt den här gången men skulle Robert Bergh hitta ner vettigt tror jag inte han är mycket sämre än favoriten. Till åtta procent är han given.

12 Majestic Man (V86-6) återkommer efter vila men är härdad i tuffare gäng i Finland. Han har ett besvärligt utgångsläge och är beroende av vad de andra hittar på. Ser dock ut som det kan bli lite fart på loppet – då blir jag inte förvånad om han blåser ner samtliga. Kan vara ett roligt singelstreck i ett väldigt öppet lopp. 13 procent.

Tänk på att...

... V86-omgången delas mellan Bergsåker och Solvalla den här veckan. Vi har en kittlande jackpott där en ensam vinnare kan plocka hem 17 miljoner kronor.

... 3 Anita Roc (V86-2) står på tur för seger. Hon har betydligt bättre form än raden och man har väntat på att få köra utan skor. Ett måstestreck på kupongen. Nio procent.

... 10 Gooner (V86-7) vann lätt från ledningen senast. Han har varit bra en längre tid och får tipsettan i ett lopp där tre hästar sticker ut.

... 3 Kapten Brodde (V86-8) är en högkapabel men kan ställa till det för sig. Det är vinna eller försvinna över honom och det är ingen man litar på när det är jackpott.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

8 Gorm (V86-5) är ett otroligt läckert kallbod. Svante Båths jättetalang verkar det mesta man behöver för att nå till eliten. Här är spåret lurigt, men som sagt, hästen har alla attribut och kusken Ulf Ohlsson kan nog lägga upp det lite som han vill. Givetvis får det inte strula allt för mycket, men gör det inte det, så tror jag ingen har varken ork eller mod att stå emot Gorm. Spelprocenten är relativt hög, men läget kanske kan avskräcka några sena lirare som försöker gå emot? Det är i alla fall min speltes. Jag tvekar inte. Omgångens bästa singelstreck!

Miljonrensarna

Får vi en miljonskräll direkt? Inte alls omöjligt. Det låter bra på 6 Gitte Silvåkra (V86-1) och den här gången blir det barfota! Loppet är öppet bakom favoriterna, som i alla fall jag, kan hitta en del frågetecken för. Sju procent.

9 Global Attention (V86-4) är ingen kioskvältare, men intrycket senast, i lätt gäng, skojar man inte bort. Erik Adielsson hoppar upp. Vinner det här med minsta klaff, det är känslan efter senaste loppet. Favoriten? Kall, enligt mig. 19 procent mot favoritens 57.

12 Majestic Man (V86-6) möter lämpligt motstånd. Kan gå runt alla. Måste-streck! 13 procent.

Tänk på att...

... 17 miljoner kronor, så mycket ligger det i potten den här onsdagen, då vi har jackpott och extra-miljoner i kassan.

... det är Solvalla i Stockholm och Bergsåker i Sundsvall som delar på värdskapet och köra fyra V86-lopp vardera.

... det blir barfota och jänkarvagn på 5 Deede Star (V86-2). Så maxat det bara kan bli, och så har hästen gjort några riktigt bra lopp. Claes Sjöström kör Timo Nurmos hästar riktigt bra. Min förstahäst i ett öppet lopp.

... Jörgen Westholms stall verkligen går som tåget för dagen och hans hästar vinner lopp titt som tätt. Han har ett par intressanta djur med i omgången. Pass upp! 


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

8 Gorm (V86-5) har verkligen en läcker teknik och han kommer förmodligen gå hela vägen upp i kallblodseliten. Han är snabb ut och trots spåret är det bra chans att ta sig till ledningen och därifrån blir han väldigt svårslagen.

1 Ara (V86-7) vann enkelt från ledningen senast och jag tror det blir repris den här gången. Jörgen Westholm har riktigt bra form på stallet och nu rycker man dessutom framskorna, vilket är ett plus. Möter några riktigt vassa konkurrenter men från ledningen är han hästen att slå. 19 procent mot favoritens 38.


MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med bästa spelet, spetsstriden, rankning och tränarnas ord här.

Miljonrensarna

3 Anita Roc (V86-2) har bra form och nu kan man rycka skorna runt om vilket är ett klart plus. Känns väldigt intressant och Björn Goop upp i sulkyn är även det positivt. Nio procent.

6 Aurora Borealis (V86-3) är snabb ut och klart bättre än raden. Vore väldigt intressant från ledningen och man får inte glömma bort henne på kupongen. En procent.

6 Thanator (V86-8) är på gång och det borde bli ledningen eller rygg ledaren härifrån. Är en kul skräll i V86-avslutningen. Två procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V86 den här veckan och en ensam vinnare beräknas kunna ta hem 17 miljoner kronor.

... 9 Global Attention (V86-4) var riktigt fin senast och sköter han sig är det god chans till andra raka.

... 3 Kapten Brodde (V86-8) har kapacitet utöver det vanliga men han galopperade förra gången han hade det här utgångsläget. Felfri är det en toppchans men det finns en risk att det slutar med galopp. Jag garderar.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga V86 i sista stund. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V86 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav

Hästar