”Pengarna rinner mellan fingrarna”

Foto: Tommy Hanné.
TRAV

ATG storsatsning DD-mästaren slutade med fiasko.

Nu reagerar travtränaren Tommy Hanné.

– Det här är inte det första de plöjt ner pengar på som inte fungerar, säger Hanné.

I måndags drog ATG:s storsatsning DD-mästaren igång. Trycket på sajten var massiv och under måndagen ville många gå in och lägga ett spel – men det slutade med att sajten kraschade.

Flera spelare hade stora problem med att logga in på sidan och registrera sina spel. Problemet fortsatte även under tisdagen och efter ett möte under onsdagen beslutade ATG att lägga ner storsatsningen på grund av teknikstrulet.

Enligt uppgift ska DD-kampanjen ha kostat flera miljoner kronor – vilket får Solvallatränaren Tommy Hanné att reagera.

– Det är inget att snacka om, det är förjävligt. Det här är antagligen inte det första som de plöjt ner pengar på som inte fungerar, säger Hanné och fortsätter:

– Vi har inte haft någon bra ledare inom travet sedan Gert Lindbergs tid, han var väldigt drivande och allt fungerade bra då. Nu är det för dåligt och jag vet inte riktigt vart pengarna tar vägen. Det spelas enormt hela tiden men det verkar som att pengarna rinner mellan fingrarna på dem. Jag skulle inte säga något om det var stor nedgång på spelet men så är det inte. Jag vet inte vart pengarna tar vägen.

”Åt helvete för dyr”

Enligt Tommy Hanné går mycket av pengarna till administration.

– Den är åt helvete för dyr. Så stor administration skulle inte förekomma någon annanstans.

Vad ska man göra åt problemen?

– Jag har ingen hundraprocentig lösning men man måste ha någon som sätter fart på folket och kollar vad som händer, säger Tommy Hanné till Trav365.