– Är trogna kunder till oss som vunnit

TRAV

Två inlämnade V75-system hos Ica Supermarket Vårgårda gav full pott i lördags och över 620 000 kronor i vinst

Foto: Här, hos Ica Supermarket Vårgårda, lämnade en far och son och ett arbetsgäng in sina V75-system i lördags och fick full pott. På bilden syns Lars Karlsson och Mikael Gillberg, som jobbar i butiken

Det jublades friskt hos Ica Supermarket Vårgårda i lördags.

Två system som lämnades in i butiken gav full pott på V75 och betalade över 620 000 kronor.

– Det ena systemet låg ett företag bakom, arbetskollegor. Det andra systemet var en far och son, berättar Mikael Gellberg, hos Ica Supermarket Vårgårda, för Trav365.

Det var jackpott på V75 i lördags – en omgång som avgjordes i Halmstad.

Skrällar som Kash’s Cantab, Daydream Rapida och Max Bob såg till att utdelningen sköt i höjden.

Av 1,3 miljoner inlämnade system överlevde endast 78 stycken alla sju loppen.

Två av dessa systemen var inlämnade hos Ica Supermarket Vårgårda.

Ett gäng arbetskollegor lämnade in ett V75-system som kostade över 2 000 kronor och kunde på söndagen hämta ut 659 000 kronor, som 38 personer får dela på.

Det andra systemet kostade endast 56 kronor, bakom det låg en far och son och de vann över 620 000 kronor.

”Vet vilka de är”

– Jag vet vilka lördagens vinnare är, de är trogna kunder till oss. Det ena systemet är ett arbetsgäng, de har haft en spelpott tillsammans och valde att spela nu när det var jackpott i lördags. De sköt till någon hundralapp extra. Totalt var de 38 personer och de är åtskilliga, berättar Mikael Gellberg hos Ica Supermarket Vårgårda och berättar om det andra vinnande systemet.

– Det var en far och en son som låg bakom det, de brukar ofta vara inne här i butiken och spela på trav tillsammans.

”De har varit inne efter vinsten”

Har vinnarna varit inne i butiken efter vinsten?

– Ja, det har de. Pappan och sonen var inne redan i söndags, och arbetskollegorna var inne under måndagen. De är som sagt trogna kunder till oss, så vi har bra koll på vilka de är.

Hur reagerar dem?

– De är givetvis väldigt, väldigt glada. De har kommit in och undrat hur de går till väga nu, och jag har fått hjälpa de med spelkvitton så de kan gå till banken och få ut sina pengar. Det här är fantastiskt roligt, inte bara för dem utan även för oss. Vi jobbar för att folk ska trivas hos oss och det är väldigt kul när folk vinner, det är absolut höjdpunkten och när vi även vet vilka det är och det handlar om trogna kunder som vinner så är det extra roligt.

– Jag jobbade i butiken i fredags när arbetskollegorna lämnade in sitt system, jag tog emot deras kupong. Nästan direkt efter sista V75-avdelningen i lördags förstod jag att de hade vunnit. Jag kunde givetvis inte vara helt säker, men jag visste ungefär hur de hade spelat. Pappan och sonen hade lämnat in sitt system i lördags, det missade jag tyvärr, men jag tog emot de i söndags och det här är hur kul som helst.

ARTIKELN HANDLAR OM

Spel

Vårgårda

V75