”Min V86-skräll har toppchans – ett fynd”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 10 juni på Vaggeryd • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, MALIN ALBINSSON/TR BILD
Kevin Oscarsson kör V86-skrällen B.G.Pastor Jonte.

V86 avgörs i kväll på Vaggeryd med spelstopp klockan 19.20.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– V86-skrällen har toppchans, det är ett fynd, säger Sportbladets Carl Wangle.

– Mitt drag kan överraska vid minsta klaff, säger Sportbladets Christoffer Wickman.

LÄS VIDARE


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Vaggeryd och observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.25, onsdagen den 10 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Ivory di Quattro (V86-2) är verkligen en bra häst, men jag tror det blir lite för mycket spel den här gången och jobbar in 1 Velten Versailles till ledningen. Hästen var sjuk i halsen senast och förväntas bättre nu. Visade fina kvaliteter på V75 förra året och blir inte lätt att plocka ned. Jag tror vi får en riktigt bra insats den här gången och då bedömer jag segerchansen som mycket god. Här blir det ett grymt spelvärde. Spikas till 21 procent.

Miljonrensarna

V86-4 är ett mycket stökigt lopp, går man inte på 1 Perfekt Gehör, så kan man måla igen loppet. På V86 gäller det att lokalisera skrälloppen, detta är ett sådant. Ston i låg klass...

4 B.G. Pastor Jonte (V86-5) tycker jag inte att man ska glömma. Spåret är kanon, senaste insatsen var fin och nu blir det barfota på alla fyra hovar. Elva procent.

3 Hurricane Silas (V86-7) är stark och passar på distans. Lågt spelad, intressant! Elva procent.

Tänk på att...

... V86 är ute på sommarturné och att stoppet är i Vaggeryd denna vecka.

... upploppet på Vaggeryd är 200 meter, att jämföra med Solvallas 196 meter.

... Vincenzo Castiglia rycker skorna runt om på 1 Akela Play (V86-1). Hästen gjorde ett rätt så bra lopp på Solvalla under Elitloppshelgen. Kanske kan vara än bättre nu. I alla fall en rolig ändring.

... 10 Vice Versa Diamant (V86-3) ser ut som en riktig häst. Han var riktigt bra vid segern senast och blir nog svårslagen igen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

2 Ivory di Quattro (V86-2) har utvecklats något enormt sedan han kom till Robert Bergh och är han i närheten av sina senaste insatser måste han ha toppchans oavsett löpningsförlopp.

15 Ready Ribb (V86-7) har visserligen inte startat på länge men han såg fin ut i kvalet och är högkapabel i grunden och över dryg distans tror jag att han bara rundar dessa.

Miljonrensarna

7 Plan B. (V86-1) är inte så tokig i grunden och bakom Björns Goops 5 Robertino tycker jag loppet är vidöppet, och då är inte Ville Karhulahtis häst sämre än någon annan. Dessutom jänkarvagn på nu. Tre procent.

8 Rapido S.W. (V86-5) har lottats till jobbigt utgångsläge och borde kanske hängt på bättre efter fin resa senast, samtidigt hänger man på en jänkarvagn nu och det här är en häst som det finns en del fart i för klassen. Kan mycket väl överraska vid minsta klaff i loppet. Två procent.

Tänk på att...

... V86 Xpress har sommaruppehåll och på onsdag är det dags för Vaggeryd att arrangera V86-tävlingarna, där samtliga åtta V86-lopp avgörs på Vaggeryd. Spelstopp är till skillnad från det normala klockan 20.30 nu klockan 19.20. Vaggeryds upplopp mäter 200 meter, vilket exempelvis kan jämföras med Solvallas som mäter 196 meter långt.

... stjärnkusken och stjärntränaren Björn Goop har ruskig form på stallet för dagen och på onsdag har han flera nya segermöjligheter. Goops hästar ska med på allt nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

10 Vice Versa Diamant (V86-3) såg mycket fin ut senast när han avgjorde med lätthet. Han är obesegrad efter tre starter och jag tror att han har mycket god chans att ta sin fjärde raka. Han möter ett passande motstånd och jag spikar!

Miljonrensarna

3 Atlanta (V86-4) har två lopp i kroppen efter vila. Formen är på gång och Erik Adielsson hoppar upp i sulkyn vilket är ett plus, han har kört henne en gång och då tog hon sin enda seger i karriären. Kommer få ett bra lopp och ska inte glömmas bort. Sex procent.

4 B.G.Pastor Jonte (V86-5) gjorde det godkänt senast på V75 med skor. Han var bra på barfotabalansen för två starter sedan och det är anmält så nu. Snabb ut och räknas mycket tidigt i detta öppna klass II-försök. Elva procent.

Tänk på att...

... Vaggeryd håller i veckans V86-omgång. Spännande tävlingar som kommer att bli sevärda.

... duellen mellan 1 Velten Versailles och 2 Ivory di Quattro (V86-2) kommer bli spännande att se.

... V86-7 är ett stayerlopp över 3 640 meter, ett riktigt styrketest som ser öppet ut.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

10 Vice Versa Diamant (V86-3) ser ut som ett riktigt muskepaket och kommer från ett formstall, Paul Hagoorts. Det här loppet håller ingen högre klass och Robin Bakker vet hästens styrkor. Jag tror han styr på tidigt och avgör på att det bara är bästa hästen.

Tror även mycket på stallkamraten 2 Zante Grif (V86-8). Slog liknande motstånd senast och sitter i ett bra spår direkt.

Miljonrensarna

Det borde kunna bli lite tempo i V86-5. et skulle i så fall gynna 9 Jetstream Rapida, bland andra. Tycker att hästen har visat form länge nu och är farlig på speed. Jonathan Bardun har gjort det bra i sulkyn på sistone, men jag måste få det till ett plus att Claes Svensson kör till den här starten. Två procent.

Det tidiga spelet tycker jag har tappat 4 Call Me Brodda (V86-6). Bajken åker på och spetschansen måste anses som god, därifrån ska det här stoet slås. Mycket tidig! Sju procent.

Tänk på att...

... Vaggeryd står som värd för onsdagens V86-tävlingar. Känns som öppna och rätt svårlösta lopp där många hästar, från olika delar av landet, ska göra upp. Jag tycker att det osar hög utdelning lång väg efter att ha jobbat med listorna några timmar.

... Björn Gopp rycker skorna på 5 Robertino (V86-1) för första gången. Dessutom hänger stallet troligtvis på en bajk. Från ett bra spår måste man räknas hästen tidigt, stallet har riktigt fin form. Det visade man inte minst med en V75-dubbel i lördags.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

5 Robertino (V86-1) har fått två lopp i kroppen och är väldigt startsnabb. Nu verkar Björn Goop rycka alla växlar som går och det är aviserat barfota runt om och jänkarvagn. Det skulle så klart ge en strålande effekt tror jag och det är upplagt för spets och slut. Goop är stekhet för dagen och förlorade bara ett lopp i helgen på Östersund där V75 avgjordes. Spets och en formtoppad Björn Goop blir svår nöt att knäcka. Spik!

Miljonrensarna

4 B.G.Pastor Jonte (V86-5) var grymt fin näst senast när han provades första gången barfota runt om. Därför blev han lite av en snackis på V75 senast men då blev det tyvärr skor igen. Hästen är mycket startsnabb och distansen lär passa perfekt. Det här är väl en toppchans? Lär säkert stiga rejält i procent men just nu bara elva procent. Ett fynd.

Tänk på att...

... Vaggeryd står som värd och det brukar skrälla rejält på den småländska banan.

... 2 Zlatan Knick (V86-6) har toppchans att nå ledningen och därifrån ska hästen slås.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Charlie Hedstad (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

Hittar många plusfaktorer runt 1 Perfekt Gehör i V86-4, hon är snabb ut, anmäld barfota runt om och får dessutom Björn Goop i vagnen. Man låter nöjda från stallet och hon står bra inne i loppet. Klassisk spets och slut!

Miljonrensarna

4 B.G.Pastor Jonte (V86-5) är anmäld barfota runt om för andra gången i karriären och blir det så till loppet så är det ett fynd till rådande procent. Favoriten 2 Elche var visserligen ute mot tuffare hästar senast och gick en bra tid men intrycket var inget jag tog till mig. Ändrar man till skor på min idé innan spelstopp så åker han ner på ranken så håll koll på skoinfon! Elva procent.

Tänk på att...

... sommarbanan Vaggeryd är arrangör av V86 och de två senaste åren har ingen hittat åtta rätt den här omgången. Läge att leta skrällar?

... V86-7 tillika SmålandsStayern är ett av Vaggeryds större lopp under året. De två senaste åren har segraren stått på 40 meters tillägg.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Vaggeryd i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad: