Förre SHL-profilen: Det är helt otroligt

V75-succén fortsätter för forne hockeyproffsets spelbutik

avAndreas Örtengren

1 av 3 | Foto: Privat
Det vinnande systemet under söndagen

Förre SHL-proffset Mikael Lind gör miljonsuccé.

Tre raka V75-vinster och åtta miljoner kronor inspelat - till butiken Depeschen Flanören.

– Det är sjukt. Marginalerna har varit med oss, säger den forne Brynässpelaren.

Framgångrna fortsätter för Mikael Lind och spelbutiken Depeschen Flanören i Gävle. Inom loppet av några veckor har man dragit in över åtta miljoner kronor på V75. Den största vinsten prickade studenten Adam Sundqvist, 21, in när Bergsåker hade sin multijackpott den 24 augusti. Då blev man bäst i Sverige med 6,9 miljoner inspelat.

– Jag är i chock och har inte fattat det ännu, sa han då.

”Sanslöst bra”

Under söndagen smällde det till då samme Adam hittade sju rätt på V75 – igen.

141 andelsköpare fick dela på 885 127 kronor och fick vardera 6277 kronor.

Insatsen: 120 kronor.

– Det är helt sjukt egentligen. Vi har dragit in åtta miljoner på några veckor. Det som är allra roligast är ju ändå att systemen inte kostar så mycket. Runt hundralappen i insats och sedan kunna vinna så här mycket är vi mycket nöjda över, säger Lind och fortsätter berätta om succéveckorna:
– Nu har det ju gått sanslöst bra för Adam och han har verkligen levererat nu på slutet. Det är en ung kille som fått ta ett större ansvar. Han har mitt stora förtroende och det är en mycket kompetent kille.

”Det är små marginaler”

Den senaste vinsten för ”Depeschen” kom när den norska banan Bjerke ansvarade för extra V75 och samtidigt hade sin stora derbydag.

Utdelningen för sju rätt stannade på 47 313 kronor och total vinst för Adams system blev 62 775 kronor.

Då systemet var inlämnat 14,1 gånger så kunde man räkna in en ny storvinst till laget på spelbolaget ATG:s andelssajt, Tillsammans.

– Det är små marginaler som gör om man vinner eller inte. Just den här omgången hade vi återigen turen på vår sida. Ett ekipage är nära att gå över i galopp på upploppet men frias och i ett annat lopp så vinner rätt häst på ett målfoto.

”Vi har bjudit på tårta”

Den förre hockeyspelaren har vunnit stort tidigare. Vi har tidigare berättat när han 2017 – mitt under Brynäs finalmatch mot HV71, lyckades vinna 2,2 miljoner på V75.

Framgångarna är välkomna för en hårt prövad butiksägare.

– Som alla vet är det inte alltid så lätt att driva butik dessa dagar. När vi vinner som butik blir det ett kvitto på att det vi gör lyckas. Det är ett hårt jobb och jag är mycket glad över att vi kunnat glädja så många kunder den senaste tiden.

– ATG:s tillsammanstjänst gör ju så att många som inte bor i Gävle kan delta på våra olika system, men den sociala grejen med att komma in i vår butik i Gävle är för mig något mycket viktigt.

Hur har reaktionerna varit efter alla miljonvinster den senaste tiden?

– Det har svämmat över massa gratulationer på sociala medier. Fler vill vara med i vårt lag och det är jättekul. I butiken har vi bjudit på tårta och fika vilket varit uppskattat.

”Mår bättre än någonsin”

21-årige Adam Sundqvist, som ovan nämnt är mannen bakom senaste tidens vinstsuccéer, säger så här om nya fullträffen.

– Jag mår bättre än någonsin. Många tog för givet att den första miljonvinsten var en lyckträff, men nu efter att ha satt dit den igen, så känns det som att man bevisat ordentligt att man kan, säger han och berättar vidare:

– Vi måste väl vara ett av de hetaste lagen i Sverige för tillfället.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav

Gävle

Hästar