”Det har blivit jobbigt med all uppståndelse”

Foto: Proffstränaren Robert Skoglund kliver fram och berättar att det var han som gjorde polisanmälan mot den anställde vid Bollnästravet efter den lokala travgalan i lördags
TRAV

En proffstränare polisanmälde en anställd vid banan för ofredande och olaga hot.

Nu kliver Robert Skoglund fram och berättar att det är han som gjort polisanmälan.

– Det har blivit jobbigt med all uppståndelse, säger han.

Det är i Sportredaktören Patrick Sjöös travblogg hos Mittmedia som proffstränaren vid Bollnästravet, Robert Skoglund, kliver fram.

Där berättar han att det är han som lämnat in den polisanmälan som i helgen gjordes mot en anställd vid Bollnästravet, efter den lokala travgalan.

Händelsen har blivit en riktig snackis i trav-Sverige och Skoglund tycker det är jobbigt med den uppståndelse det blivit.

– Det har blivit jobbigt med all uppståndelse. Alla vet ju nu att det är jag som gjort den här polisanmälan efter Travgalan och alla vill ställa frågor. Men jag måste släppa det där nu och fokusera på det jag ska göra, säger Robert Skoglund till Patrick Sjöö.

”Såg ingen annan väg”

Skoglund som i lördags natt anmälde banarbetaren vid Bollnästravet för ofredande och olaga hot sedan denne, enligt Skoglunds anmälan, både verbalt och fysiskt attackerat honom.

– Han har hållit på och jävlats med mig sedan jag flyttade till Bollnäs. När nu det här hände i lördags så såg jag ingen annan väg än att anmäla honom, säger Skoglund.

Trav365 har sökt den anställde vid Bollnästravet utan framgång

ARTIKELN HANDLAR OM

Trav