Vann 623 000 kronor – chefen visste inget

TRAV

Bossen efter jättevinsten: ”Fick höra om den på morgonen”

Foto: Här, hos Direkten Pipcenter i Västra Frölunda jublades det friskt i onsdags då butiken spelade in över 600 000 kronor på V86

Spelbutiken i Göteborg spelade in 623 000 kronor.

Då hade chefen inte en susning om jättevinsten.

– Jag fick höra om den nu på morgonen, säger Lars Nordlindh till Trav365.

Det jublades friskt på Frölunda Torg i Göteborg i onsdags.

Direkten Pipcenter spelade in 623 000 kronor på V86 – vilket var näst bäst i Sverige.

30 kunder fick vara med och dela på vinsten och fick knappt 21 000 kronor per andel.

Lars Nordlindh, som driver vinstbutiken, var dock ledig och visste ingenting.

Nyheten nådde honom under torsdagsmorgonen.

”På väg till jobbet”

– Jag jobbade inte i går och var faktiskt ledig, och jag fick höra om jättevinsten nu på morgonen. Jag är på väg till jobbet nu, och det här är naturligtvis jättekul, säger han till Trav365.

Vad var din första reaktion?

– Jag blev väldigt positivt överraskad när jag fick höra att vi spelat in så mycket pengar till våra kunder, det var jättekul, verkligen. Han är duktig han som gör våra andelsspel i butiken, det är en pensionär som heter Kurt som gör våra andelar till V86 och V75 och han brinner för travet och har ett stort intresse och han vet vad han gör.

”Ryktet sprider sig”

Har ni vunnit något stort i butiken tidigare?

– Vi hade en spelare i vår butik som blev ensam och vann 25 miljoner kronor på V75 för något år sedan, då blev det rabalder. Det här är dock den största andelsvinsten vi haft på mycket länge, och det är himla kul faktiskt. Vinsten kom i en bra period för många också, någon dryg vecka innan lön och pensionen.

Det kommer bli bra tryck i butiken i dag?

– Det kommer det sannolikt att bli, det kommer bli full rulle i dag och sådant här uppmärksammas alltid. Ryktet sprider sig snabbt här på Frölunda torg, och det här var bra inför helgens V75-spel. Det här var mycket positivt, och en mycket glad nyhet som nådde mig i dag, säger Lars Nordlindh.