Trav

Vann 5,2 miljoner: ”Jag sprang runt som en yr höna”

Av: 

Felix Björklund

TRAV

Annica minns tillbaka på storvinsten och ger bästa tipsen inför helgens V75

I januari spelade Willys i Göteborg in 5,2 miljoner kronor på trav.

Därefter har man lyckats pricka in ett par vinster till. Inför lördagens V75:a på Hagmyren ger Annica Larsson, spelansvarig i butiken, omgångens bästa drag.

– Jag var tvungen att kolla flera gånger så att det var sant, minns Annica Larsson till Trav365.

Trav kallas ofta för en ”gubbig sport”. Men inte hos Willys på Wieselgrensplatsen i Göteborg.

Där är det tjejerna som dominerar. I början av året satte de åtta rätt på V86-andelsspelet ”Tjejernas” och 5,2 miljoner kronor. Därefter har de vassa damerna i butiken satt ytterligare två spel åt sina kunder.

– Jag höll på att rätta systemet i butiken innan vi öppnade, då såg jag att vi bara hade sju rätt. Men sen insåg jag att det var en strykning och att vi fick åtta rätt. Men jag var tvungen att kolla flera gånger, för att se att det var sant. Sen sa kollegorna att jag sprang omkring som en yr höna. Två av de som köpt en varsin andel stod och väntade utanför butiken vid öppning och var sedan här hela förmiddagen med mig, minns Annica Larsson, butiksansvarig i butiken till Trav365.

Tjejernas har bra rykte

Miljonsystemet i januari innehöll tre spikar och då kommenterade en skrattande Annica det hela med: ”Svårare behöver det inte vara”. Men det är inte spikar tagna ur luften – det läggs ner en hel del energi på att läsa på.

– ”Tjejernas” har bra rykte, hade det även innan vi gjorde storvinsten. Vi har hittat en nivå som vi vet att kunderna gillar och vi sitter och läser på innan. Ofta kommer kunderna redan på onsdag och frågar när vi gjort klart systemen, säger hon.

Bästa dragen på lördag

På lördag avgörs travets elitserie, V75, på Hagmyrens travbana i Hudiksvall. Annica Larsson har hittat sina spikförslag.

– Jag har satt 1 Kinnonna Goj (V75-2) och 4 Tjacko Zaz (V75-5). Jag har gått igenom alla tidningar och forum och analyserat. Försökt få fram vad man ska tro på. Men man går lite på känsla också.

Om man ska få in en skräll, vad tror du på där?

– 8 Order by Keeper (V75-3). Det är den bästa skrällen. Jag tror på hästen, den har varit sjuk men kommit tillbaka.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Trav