Spelade in 24 miljoner: ”Det är smått overkligt”

Adam Sundqvists megasuccé på V75: ”Många är glada”

Publicerad 2024-07-08

Adam Sundqvist arbetar extra i förre hockeyproffset Mikael Linds spelbutik Flanör Depeschkontor i centrala Gävle. Många andelsköpare får nu dela på jättevinsten.

26-årige spelexperten Adam Sundqvist tog en golfrunda.

Under tiden spelade han in över 24 miljoner på V75.

– Jag följde allt på mobilen. Kan knappt tro att det är sant, säger han.

Lördagens V75-spel från Halmstad skulle visa sig bli svårlöst.

Flera skrällar chockade spelarna och ingen favorit pallade för trycket.

Men för spelläggaren Adam Sundqvist och hans andelsköpare blev det en stor succé då han totalt spelade in en bit över 24 miljoner.

Värdet för full pott landade på 570 171 kronor men då Adam satte fyra system som dessutom var inlämnade flera gånger blev den totala vinstsumman mycket hög.

Spikade jätteskräll

Tre av andelsspelen var inlämnade på ”Depesch Flanörkontor”, en spelbutik i centrala Gävle där Sundqvist arbetar extra och drivs av förre SHL-spelaren Mikael Lind. Det fjärde systemet lämnades in på ombudet ”Hedlunds”.

Samtliga system byggdes runt skrällspiken Humanity Pellini i V75–4.

– Jag har följt hästen ett tag och blev nyfiken senast på Vaggeryd då Örjan körde. Då tyckte jag at han såg okörd ut i skymundan. Nu med bättre spår och amerikansk sulky så var det väldigt intressant, säger Adam till Trav365.

”Golfen gick åt helvete”

Adam Sundqvist arbetar på Atlas Copco, jobbar extra i spelbutiken och är dessutom ibland inblandad i tipstjänsten ”Spelvärdes” material.

Men förutom travet är han golfintresserad och det var just under en golfrunda han fick följa lördagens V75-dramatik.

– När spiken satt i V75–4 var jag på hål elva, då fick jag lite puls. Jag följde allt via stream på telefonen. Jag kan säga att golfen gick åt helvete, kunde inte putta för fem öre. Vi spelade av rundan fort och då omgången hade fördröjningar hannjag se det sista loppet då jag satt i bilen på väg hem, säger 26-åringen och fortsätter:

– Tack vare grabbarnas analys på Spelvärde gjorde att jag vågade spika. En extra hyllning till Rasmus som gjorde jobbet i loppet.

Hur var pulsen i bilen?

– Direkt efter målgång exploderade telefonen. Första tanken var att det blir 20 000 per andel, men jag trodde aldrig att det skulle bli så här jävla mycket. Det var hög puls och smått overkligt. Det är rekord för mig med råge. Jag försöker hitta potential i systemen och bygga dem för att få värde.

Totalt spelade butiken Flanör Depeschkontor in 20,5 miljoner på V75.

”En extra sommarpresent”

De hundratals andelsköpare som investerat mellan 275–795 kronor kunde efteråt glädjas åt vinster mellan 86 000–97 000 kronor.

Det är inte första gången som Adam drar in miljonbelopp men att ta en så stor del av en V75-pott har han aldrig gjort tidigare.

Förre SHL-profilen Mikael Lind är på strålande humör när han berättar om butikens senaste miljonregn.

– Adam är jätteduktig och vunnit stort flera gånger tidigare, men nu fick verkligen många dela. Jag gläds med kunderna som nu under sommaren får en extra semesterpresent. Riktigt kul att få ge en skön slant tillbaka, säger han.

Totalt spelade Adam Sundqvist in 24,2 miljoner på V75. 20,5 av dem gick till Gävle och spelbutiken ”Depesch Flanörkontor” och 3,7 miljoner till andelssajten ”Hedlunds”.

Förre Brynäs-proffset Mikael Lind.
Adams superspik, med kusken Simon Helm, Humanity Pellini vann V75–4. Hästen var streckad på 5,88 V75-procent.

Följ ämnen i artikeln