”Han fäller alla i V65-loppet”

Foto: Thomas Sandberg är inne på att Granli Nicolai vinner V65-4.
TRAV

I tisdags vann nio spelare en halv miljon på V65.

Nu i kväll finns en ny chans till pengaregn när det är jackpott på Umåker.

Sportbladets Thomas Sandberg ger dig tipsen.

– Granli Nicolai kan fälla alla i V65-2, säger han.

Det är miljonvecka inom travet med tre jackpott-omgångar på bara några dagar.

Tisdagens jackpott-omgång på Jägersro blev skrällbetonad och endast nio system fick alla rätt och belönades med över 460 000 kronor.

Jackpottveckan fortsätter i kväll på Umåker som är värd för V65-tävlingarna. Tre miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare.

Thomas Sandbergs drag i omgången är 8 Granli Nicolai i V65-4, en häst som experten har haft ögonen på en tid.

– Jag tänker fortsätta jaga Granli Nicolai tills det att hästen vinner eller jag har tomt i börsen … Hästen avslutade bra både i årsdebuten och gången ­efter, men var lite blekare från spets senast. Jag är inne på att hästen tävlar bäst bakifrån och får kusken till en vettig resa tror jag att han fäller samtliga.

”Utnyttja sin startsnabbhet”

Challe Berglund är inne på att Henrik Svenssons Lönshults Leffe slår till i den andra avdelningen. Senaste starten på Gävletravet slutade med en fjärdeplats.

– Det var i stort sett omöjligt för honom senast då han från spår 12 på kort distans mötte en kanon som Only In Its Class, som hade framspår. Leffe fick full attackorder 300 meter kvar av loppet, men då var nästan vinnaren i mål redan. Nu kan han utnyttja sin startsnabbhet och trots dåligt spår överraska i V65-2, säger Challe.

Här är Per Nicklasson V65-system – så spelar han i kväll