”Takter var nästan religiös”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-03

Commander Crowe fortsätter att krossa sina motståndare.

I går tog han sin 16:e raka seger.

– Han såg fantastiskt fin ut och Johnny var nästan religiös efter loppet, säger förstemannen i stallet, Carl-Otto Göransson.

Commander Crowe fortsätter att charma publiken.

I går kom den 16:e raka segern och Petri Puros stjärna vet fortfarande inte hur det känns att förlora.

– Efter loppet så var Johnny nästan religös. Han var mycket nöjd och beundrade hästen. Johnny tycker hästen utvecklats mentalt och det är en fantastisk individ, säger Carl-Otto Göransson.

Fler segrar väntar

Commander Crowes motstånd i går var inte det hårdaste, men sättet han vann på skvallrar om att hans enorma segerrad ser ut att förlängas i nästa start.

– Petri har inte bestämt vart han startar nästa gång. Men Petri är en försiktig general och kommer matcha försiktigt. Det skulle förvåna mig om han går ut mot de allra värsta redan i nästa start. Han behöver rutin och det är stor skillnad att möta hästar som startat 80 gånger i hårda gäng. Denna häst ska tävla länge.

Hur många raka tror du det blir?

– Det är inget vi pratar om i stallet. Men som det såg ut i går så kan det bli många. Skötaren har gjort ett fantastiskt jobb med hästen och hon ska ha mycket beröm.

Carl-Otto Göransson fick chansen att värma hästen i går.

– Jag värmde honom innan loppet i går och kom på mig själv att hade jag inte haft öron så hade munnen gått runt hela ansiktet på mig. Det var ett tag sen jag körde honom på banan och det är en fantastisk upplevelse. En helt otrolig individ, säger Carl Otto-Göransson.