Fabriksarbetaren drog in över 3,1 miljoner kr

TRAV

Ricky fixade den näst största vinsten i ATG Tillsammans historia: ”Det är fina pengar”

Foto: Toppform Ricky Tranberg-Hansen och hans lag på sajten ATG Tillsammans fick fira i helgen efter att ha spelat in över 3,1 miljoner kronor på V75.

Fabriksarbetaren Ricky Tranberg-Hansen spelade in 3,1 miljoner kronor via sajten ATG Tillsammans.

Vinsten delar han med 49 lyckliga spelare.

– Det var spännande och kul, säger han till Trav365.

Det blev stora pengar på V75 i helgen när omgången avgjordes på Bergsåkers travbana i Sundsvall.

Två  noll-procentare vann och såg till att det blev miljonutdelning på V75. Först Janne Sisu som segrade i V75-1 och sedan Krusse som slog till i V75-4.

En av vinsterna gick till ett skickligt lag som spelat via sajten ATG Tillsammans. De satte alla rätt och spelade in 3 121 592 kronor. Vinsten är den näst största sedan ATG Tillsammans drog igång. Rekordet är från i fjol när ett gäng från Gräsö spelade in 4,5 miljoner.

”Du måste våga”

Mannen bakom helgens succé är fabriksarbetaren Ricky Tranberg-Hansen från Perstorp som var den som komponerade ihop systemet.

– Vi kör alltid reducerade system. Vi går efter skrällar och försöker vinna lite större pengar eftersom vi är så pass många som ska dela på en eventuell vinst. Chansar man inte så vinner man inte. Du måste våga och prova andra vägar, säger han.

I lördags var de 50 spelare som satsade 150 kronor var och får omkring 60 000 kronor per andel.

– Det är fina pengar, men det går fort att göra av med dem, skämtar han.

Hur var det i lördags?

– Det var spännande och kul. Det brukar inte var så bra utdelning därför blev jag extra glad.

Hur länge har ni spelat tillsammans?

– Vi har inte spelat så länge. Vi brukar ligga på fem-sex rätt på V75. Jag har inte varit kund så länge på ATG, det är nog i sex månader. Annars har jag bara spelat privat själv på hästar. Det är sista åren som jag börjat spela bolagssystem. Man får lite större system när man går ihop och i lördags var det 49 glada spelare som fick en bra slant.

Vilka är ni som spelar ihop?

– Det är folk från hela Sverige som gått med. Det är ingen som jag känner sedan tidigare. De har bara anmält sig och följt med vecka efter vecka. Den här veckan har folk redan betalat in för bolaget. Det är helt fullt nu i laget, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Spel