Tomas: ”Spelat in sex miljoner kr på ett år”

Fick jobb på Ica Maxi i Visby – nu gör tipsprofilen Tomas Holmström stor succé

Spelprofilen Tomas Holmström fick jobb på Ica Maxi Stormarknad i Visby.

Sedan dess har han gjort stor succé och spelat in omkring sex miljoner kronor på andelsspel – på bara ett år.

– Jag trivs fantastiskt bra, säger han.

De som tagit rygg på Ica Maxi i Visby och Tomas Holmström den senaste tiden har belönats med stora pengar. Tomas Holmström gör andelar både i butiken och på nätet, över sajten ATG Tillsammans.

Senaste fyra veckorna har de dykt upp frekvent i ATG:s vinstlistor. Fyra veckor i rad har Tomas satt alla rätt på V75.

Senast i helgen, när V75 avgjordes på Eskilstuna, blev det över en halv miljon kronor till kunderna i vinst.

– Sammantaget är det 1,3 miljoner kronor i vinst på fyra veckor. Vi har haft 9 eller 10 system med sju rätt. Jag har spelat in lite drygt sex miljoner kronor på andelsspel i år. Det har varit ett bra år, berättar Tomas.

– Vårt knep är att köra andelspel som inte är så dyra. Vi kör många andelar istället. Och vi säljer väldigt mycket. Vi är nog bland de största i Sverige. I ett bolag kan vi sälja 50 andelar och det är folk från hela landet som är med och spelar, säger han.

”Det märks i hela butiken”

Tomas drev en egen spelbutik i Visby i 18 år tidigare, men sedan i april jobbar han hos Ica Maxi Stormarknad och gör deras andelar.

– Jag trivs fantastiskt bra på Ica Maxi, de har mycket mer resurser. Jag får fokusera på att spela och tippandet. Det märks i hela butiken det blir mycket mer folk som vill vara med.

– Jag vinner mer nu och jag tror att ATG Tillsammans kommer bli ännu bättre framöver. Vi har bara haft andelar där i några månader.

Vad får du för reaktioner?

– De var jätteglada nu när de fick semesterpengar. Det var en kille som brukar köpa en andel av varje bolag som vi har på ATG Tillsammans, men förra lördagen var han sent ute så det fanns bara andelar kvar i ett bolag. Så då köpte han två andelar där. Han fick 42 000 kronor tillbaka. Nu ringde han mig och tackade för semesterpengarna.

Har du några tips till läsarna på lördag när V75 avgörs på Halmstad?

– Jag har två riktigt bra spikar; 9 Isor Håleryd i V75-2 och 1 Kalle Kalas i V75-5.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

ÄMNEN I ARTIKELN