V86

Vann mest i Sverige på V86 igen: ’Slår överallt’

Miljonbutiken slog till på V86 - igen: ”Jäkligt bra”

avErik Pettersson

1 av 2 | Foto: Privat
Micke och Jocke i butiken.

Förra veckan spelade Torpa Tips & Trav in den överlägset största vinsten på V86 på andelssajten Tillsammans.

Under onsdagen slog de till igen - med vinst på andelsspel i butiken - också den störst i Sverige.

– Det slår överallt nu, det är vinster både på Tillsammans och i butik, säger Micke Quist, som driver butiken med familjen.


ANNONS: Nu kan du spela med Sportbladets populära experter på V86 och V75 - ta rygg här [Extern länk]


Tre onsdagar i rad har miljonbutiken Torpa Tips & Trav spelat in miljoner på V86. De två första onsdagarna kom vinsterna på butikens andelsslag på nätet, Tillsammans.

– Det är en jäkla succé, sa Micke Quist i butiken förra veckan när vinsten på 1,7 miljoner kronor hade kommit online.

– Vinstmässigt trillar det in i stort sett varje vecka, på olika andelar, fortsatte han.

”Det slår överallt nu”

Och flytet håller i sig för spelbutiken. Under onsdagen var det dags igen. Andelsspelet ”Storspelet” i butiken satte och drog in drygt en miljoner kronor.

Största vinsten i Sverige.

– Det är jäkligt bra! Det slår överallt nu. Det är inte samma personer som vinner hela tiden utan vi kan glädja många. Det är inte bara vinster.i butiken eller på nätet, det är överallt. Det är mycket roligt, säger Micke Quist. 

Under onsdagskvällen var det 22 sålda andelar i det vinnande systemet. Varje andel kostade 250 kronor och är nu värd knappt 50 000 kronor.

– Det var en hel del kunder som ringde i går kväll. Många är glada och väldigt nöjda. Den satt…fint! 

Brödernas miljonsuccé

Vad var nycklarna till vinstsuccén den här veckan? 

– Förutom spikarna på Queen of Sand och Powderfinger så var det ju att vi satte Othala som förstareserv. Den fick vi in när Just Wait And See blev struken i sjunde loppet. Hästen fick ju drömresan. Det loppet är helt sjukt, ha ha. 

Systemet görs av Micke och brorsan Joakim som också jobbar i butiken och just andelsseplet ”Storspelet” är lite speciellt.

– Det gör vi på onsdagmorgonen, när vi öppnar butiken. Där får vi inte med någon sista info eller värmningar, utan det är bara efter eget tänk och det man pluggat. Det är också det systemet som vi haft störst framgång på. Vi har vunnit 2,2 miljoner och 2,7 miljoner kronor på det tidigare.

Varför går det så bra för er just nu, både i butik och på Tillsammans-spslet?

– Det är ju så, spelform går i vågor. Det behövs ju även lite marginaler, som att få in skrällen Othala som reserv i går. Men de som hänger med på andelarna vet ju det att förr eller senare kommer det en riktigt fin vinst. Just på det här systemet är det mycket stammisar med och spelar. Det är som sagt svårt att sätta fingret på varför vi vinner så mycket just nu, men vi jobbar väldigt hårt och läser på så mycket man kan - till slut sitter vinsterna där, säger Mikael Quist.


ANNONS: Nu kan du spela med Sportbladets populära experter på V86 och V75 - ta rygg här [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav

Solvalla

Jägersro