Köp V75-hästen – vinn 100 000 kr

TRAV

Att äga en V75-vinnare är alla hästägares stora dröm.

Nu har du chansen att köpa Zenita Scoop – och ta en V75-seger på lördag.

– Det är en rätt snygg märr, jag tror hon kommer bli riktigt bra, säger delägaren och tränaren Olle Carlsson.

På lördag avgörs V75 på Bergsåkers travbana och i V75-5 startar det femåriga stoet Zenita Scoop som tränas av Olle Carlsson. I fredagens utgåva av Travronden är hästen till salu och gör du en snabb affär äger du hästen när den i morgon lördag startar på V75 och har chansen på 100 000 kronor.

”Kommer bli en bra häst”

Äger hästen gör tränaren Olle Carlsson med flera och ägargänget vill ha 150 000 kronor för stoet som tjänat 93 000 kronor på 12 starter. Hästen har tagit tre segrar och Carlsson tror på hästen i framtiden.

– Det är en rätt så fin märr under utveckling. Jag tror hon kommer bli riktigt bra och även om jag inte tror att hon räcker till nu på lördag så kan det bli bra i framtiden. Senast vann hon direkt efter vila på en två sekunder tung bana. Jag tror det kommer bli en bra häst, säger Carlsson.

Varför säljer ni henne?

– Vi har pratat om det ett tag nu och får vi rätt pris så säljer vi henne, det är inget konstigt med det. Vi har flera hästar i bolaget så vi kan inte ha kvar alla. Det är enklare att sälja något som är bra än något som är dåligt.

Är hon värd 150 000 kronor?

– Det får marknaden bedöma. Hon ska inte bort till vilket pris som helst, hon ska säljas om vi får det vi vill ha. Betalar man i dag så är man med på hästen imorgon. Det är en rätt snygg märr som startat rätt så lite. Hon har haft lite problem med ett framknä men nu är det bra och hon har hållit sig fräsch, säger Olle Carlsson.