”Hon kan skrälla via open stretch”

TRAV

Hos Gekås i Ullared spenderar kunderna över fyra miljarder kronor varje år.

Men butiken hjälper även till att fylla på besökarnas plånböcker.

I höst vann några kollegor som besökte varuhuset en halv miljon kronor med hjälp av Harry Boy.

– De var glada och hörde av sig till oss via mail efter vinsten, säger Janne Andersson hos Gekås till Trav365.

Shoppingmeckat Gekås i Ullared är kända för att locka flera miljoner svenskar varje år och så gott som dagligen ringlar köerna långa in till varuhuset.

Gekås har även en av landets vassaste ATG-ombud och den senaste tiden har de varit med i vinstlistorna i princip varje vecka.

– Vi har haft lite tur med kantbollar och målfoton, då flyter det på. Och framgång föder framgång så då blir det lättare, säger Janne Andersson som jobbar i spelavdelningen.

Kollegorna vann halv miljon

Kunderna gör även egna system som ger full pott – nu i höst var det en av besökarna som köpte en Harry Boy för 972 kronor på V75 och vann över en halv miljon kronor.

– Den kunden hörde av sig till oss efter vinsten via mail. Det var några arbetskamrater som hade spelat och vunnit. De var glada.

– Många av våra kunder kommer långväga så vinner vi på andelarna sprids det fort över hela landet. De som är med och vinner talar om det för sina nära och kära så det händer att kunder kommer in och berättar att deras granne var med och vann, säger Janne Andersson till Trav365.

Spiken och draget

I veckan har vinnarbutiken haft besök av vinnarombudsmannen Hans G Lindskog och Janne passade på att avslöja två av sina tips till lördagens jackpott då det är hela 77 miljoner kronor att spela om.

– Bästa spiken är 5 Bascaphi In i V75-2 med Oscar Nilsson. Han är en av de bästa lärlingarna och jag går ofta på kuskarna i lärlingsloppet. Dessutom är det en bra häst.

– Skrällen är 2 Twiggy Logoj i V75-4, hästen är bara streckad på två procent i nuläget. Hon kan vinna från rygg ledaren på Åby, via open stretch. Twiggy Logoj kan springa om favoriten på upploppet. Jörgen Sjunnesson är en riktigt bra skrällkusk han har vunnit till höga odds tidigare.

Se hela reportaget från Gekås i Ullared här

  Spela Jannes V75-tips här