50 miljoner i jackpott: ”Måste bara hugga”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Jägersro • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Ken Ecce och Ymer Brick är en superskräll som spikas.

Sportbladets experter har dragit in över 13 miljoner kronor till andelsköparna sedan starten av 2019.

Inför lördagens V75-omgång på Jägersro, med en jackpott på 50 miljoner kronor, har Sportbladets experter synat omgången.

Här är profilernas vassa spikar, miljonrensare och tänk på att, där du har möjlighet att ta rygg på andelssystemet via länkarna nedan.

– Till de låga spelprocenten så bara måste jag hugga honom och spika, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sin superskräll.

– Kross är beställd, säger Sportbladets Erik Pettersson om sin spik.


ANNONS: Jackpott 41 miljoner: Här går du med i Sportbladets andelslag och kan ta rygg på V75-andelarna. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Jägersro med spelstopp klockan 16.20. Omgången kryddas med en jackpott på 50 miljoner kronor.

Sportbladets experter har synat omgången med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 10.30, lördagen den 26 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

2 Giant Shadow (V75-4) har övertygat stort på svensk mark och i regi Björn Goop och han hittills obesegrad, och det tror jag att han är även efter det här loppet. Han imponerade på mig senast och han står perfekt inne i det här loppet. Spik!

6 Racing Mange (V75-6) har fått två lopp i kroppen efter paus och bör därmed vara nära den absoluta toppformen och senast i SM svarade han för ett jättebra lopp som trea. Jag gillar förutsättningarna för honom nu och han blir svårslagen.

Miljonrensarna

3 Ymer Brick (V75-7) kommer till den här starten med två raka segrar och har formen absolut på topp och till de låga spelprocenten så bara måste jag hugga honom och spika. Jag läser tidig ledning och släpp, och kommer bara luckan så... 5 procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V75 den här lördagen och hela 50 miljoner kronor i potten. Snacka om värde!

... V75 avgörs den här lördagen på Jägersro i Malmö och på den travbanan är det av yttersta vikt att sitta med i den främre träffen, då det känns som nedförsbacke över upploppet. Därför spikar jag två hästar som lär sitta bra på det direkt.

... 7 Kennedy (V75-1) har hela 88 i galopprocent från det aktuella startspåret i volt, och det gör att jag inte alls vågar lita på honom. Han rankas ner.

... 10 Fireman Am (V75-2) ska för första gången i karriären tävla barfota runt om. Värd att passa.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Han är frän, 2 Giant Shadow (V75-3). Hittills har han bara lekt med motståndet, som förvisso blir hårdare och hårdare, men än så länge slår inte den här kusen i ”taket”. Från ett perfekt spår kan Jepson nog lägga upp det lite som han vill. Som det har sett ut på slutet kan han nog vinna ett sånt här lopp även utvändigt om ledaren. Jag litar på skicklige Calle och ser fram emot en ny uppvisning.

Miljonrensarna

11 Princess S.W. (V75-4) verkar inte helt lätt att hålla fräsch, men oj, där finns kapacitet. Det låter bra nu från tränare Peter Untersteiner och han brukar vara säker i sina bedömningar. Jag spelar inte utan henne! 10 procent.

Jag har loppet i mitten av maj på näthinnan än. Fasiken vad bra han var då, 4 Speedy Face (V75-6). Han tog över ledningen och vann överlägset på en 12-tid över samma distans som nu. Hela vägen, Adrian! 11 procent.

Tänk på att...

... Jägersro är en bana där ledarna är extra gynnade. Tror på en hel del spetsvinnare även på lördag.

... 50 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare.

... V75-2 är mycket öppet och jag kommer att spela med alla hästar på min V75-kupong.

... 4 Ad Hoc var uppsnackad inför senaste loppet. Galopp då, men måste tas på stort allvar denna gång.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75 i sista stund”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

10 Vincent As (V75-1) gick bra efter galoppen senast och är ingen att lita på till hundra procent, men har grym kapacitet och jag är inne på att han rundar det här gänget. Jepson i sulkyn igen och 3 000 gynnar honom. Kross beställd!

4 Ad Hoc (V75-7) var jag helt inne på som lite spelad på V86 senast. Det slutade med startgalopp. Revansch nu? Jag hoppas- och tror det.

Miljonrensarna

Giant Shadow är en riktig skjutare, men jag tror inte jag kommer att spela ut 1 Damien Hanover (V75-3). Hästen kan öppna bra från start och skulle Ohlsson kunna hålla ledningen så är jag inte helt säker på att övriga slår honom på spetsbanan ”Jägers”. Fem procent.

Skulle vi kunna få 3 Adiago Trot (V75-5) till ledningen? Inte alls omöjligt, om ni frågar mig. Tränare Lindgren är mycket nöjd med hästen och från ledningen är det toppchans. Åtta procent.

Tänk på att...

... det är en fin jackpott på V75-spelet till den här lördagen, en ensam vinnare kan ta hem 50 miljoner.

...tänk på att Jägersro är en spetsbana, man kommer långt om man kan räkna ut vilka hästar som kommer till ledningen i respektive lopp.

...favoriten i V75-6, 8 Ringostarr Treb, är en superhäst, men det låter som om han kommer att få jobba för segern på lördag. Många är sugna.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

2 Giant Shadow (V75-3) har startat sex gånger i Sverige och det har genererat i lika många segrar. Det är en vinstmaskin som imponerar och vinner trots tuffa utgångslägen på slutet. Denna gången har han fått bästa tänkbara utgångsläge och frågan är hur man ska stoppa honom? Jag tror att Jepson bara kör rakt fram kan bli ledningen men annars sitter han perfekt på det, när han väl går på i spåren på slutet då kan ingen stå emot. Omgångens bästa spik!

Miljonrensarna

5 Global Warrior (V75-1) var mitt stora drag senast under SM-helgen på Åby. Då brottades han med ett jobbigt utgångsläge och det blev för långt fram till slut. Denna gången passar distansen bättre och utgångsläget är mycket bättre, Johan är säker i voltstart och från spår fem tror jag det finns chans att han får överta ledningen efter en bit och sedan kan han köra i ett jämnt hårt tempo. Tror det inte blir lätt att plocka något på honom. Sex procent.

10 Cobbys Olifant (V75-7) har jag varnat för här i dem senaste starterna men han har ”bara” varit trea. Han följde med bra senast och avsluta bra näst senast. Tycker han går ner lite i klass denna gången och det ser ut som det kan bli lite tempo på loppet, hans avslutning kan fälla allt till slut. Farligt att glömma honom i avslutningen. 11 procent.

Tänk på att...

... 6 Dominic Wibb (V75-2) svek lite senast från ledningen, springspår och hemmaplan denna gången. Kan mycket väl leda hela vägen.

... V75-4 är ett lärlingslopp med 15 hästar bakom bilen, här ligger en skräll på lut.

... 8 Ringostarr Treb (V75-6) blir favorit i C.L. Müllers Memorial vilket är rätt, detta måste vara en av dem sämre upplagorna på många år.


ANNONS: Här kan du ta rygg på poddsystemet ”Spets & Slut” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

Det är aldrig roligt att spika en häst till uppemot 80 procent. I det här fallet blir jag nog ändå tvungen att göra det. Jag har mycket svårt att se 2 Giant Shadow (V75–3) förlora. Segermaskinen gör allt rätt och från ett passande läge blir detta spel mot ett mål.

6 Dominic Wibb (V75–2) har ett utmärkt läge med springspår. Svårslagen från spets.

Miljonrensarna

3 Adiago Trot (V75-5) låter tränare Marcus Lindgren mycket uppåt på. Visserligen blir det svårt att nå ledningen då Rushmore Face har innerspåret, men hästen har form och kan blanda sig i segerstriden även utan ledning. Åtta procent är lockande.

11 M.T.Mighty Winner (V75-7) är mitt stora drag i omgången. Hästen gör det alltid bra och trivs ypperligt med Henriette Larsen. Med klaff så kan man vinna. Tre procent.

Tänk på att...

... det är V75-tävlingar på Jägersro med en saftig jackpott på minst 50 miljoner kronor till en ensam vinnare.

... Jerry Riordan har bästa hästen i form av 8 Ringostarr Treb (V75–6) råder det knappast något tvivel om, men samtidigt låter det inte jätteuppåt på Elitloppsvinnaren. Spåret drar förstås ner chanserna ytterligare. 

... Jägersro är känt för att vara en spetsbana och många vinner därifrån. 


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00. Här följer du liverapporteringen!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

Björn Goop har i 2 Giant Shadow (V75-3) en segerstaplare av stora mått. Han har gjort sex starter i år och vunnit alla. Vinner även detta.

12 Cash Flow (V75-4) höll mycket tappert näst senast efter ett tufft mellanvarv. Jag chansspikar.

Miljonrensarna

Trots hårt motstånd ska 3 Upload (V75-1) inte glömmas bort. Fyra procent.

Om Mack Dragan (V75–6) får rygg på ledaren kan det räcka hela vägen. 11 procent.

Tänk på att...

... i V75-2 tror jag det räcker med 6 Dominic Wibb och 9 Bankrobber.

... 7 Comanche Moon (V75-5) har vunnit på distansen och garderar man loppet ska hästen med.

... omgången kryddas med en jackpott på 50 miljoner kronor.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Trav