”Då måste de andra vara riktigt bra...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Halmstad • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MARIA HOLMÉN, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Stefan Persson och Four Guys Dream är en av lördagens V75-skrällar.

Lördagens V75:a avgörs på Halmstad.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemet via länkarna nedan.

– Nås ledningen för min skräll måste de andra vara bra. Riktigt bra, säger Sportbladets Carl Wangle.

– Trillar mitt drag ner i en vettig position är hon inte borta, säger Sportbladets Christoffer Wickman.


ANNONS: Här kan du gå med i andelslaget och ta rygg på Sportbladets V75-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Halmstad med spelstopp klockan 16.20.

Sportbladets experter har synat omgången med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 11.42, fredagen den 20 december.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

3 Jairo (V75-3) var rejäl senast vid seger efter uppehåll och med det loppet i kroppen lär han knappast vara sämre till detta. Han har tidigare visat att han trivs både med skor och på vintern och jag tycker han är huvudet högre i loppet. Toppchans!

9 Hobby de L’iton (V75-1) är en häst som jag håller högt och jag har bra känsla för honom i V75-inledningen. Senast gick han enkelt undan via 11,5 sista 800 och jag tycker att han blir bättre och bättre för varje lopp. Blir tung att stå emot!

Miljonrensarna

7 Poem in Motion (V75-7) tycker jag har höjt sig i sin nya regi och senast höll hon starkt från ledningen och blev knappt slagen den gången. Hon kan öppna snabbt från start och trillar hon ner i en vettig position är hon inte alls borta i loppet. En procent.

Tänk på att...

... 12 Mahma Lane (V75-2) är hittills obesegrad efter tre starter och har imponerat, men att stå med bakspår på 20 meter tillägg på V75 för ett treårigt sto är tufft och hon måste garderas.

... 4 Secret Score (V75-4) inte har vunnit något lopp ännu, men hon har flera gånger avslutat starkt och emellanåt dessutom gått i mål med krafter sparade och första Rikard är intressant.

... både 5 Walther På G. och 11 Global Venture (V75-5) är obesegrade över aktuell distans.

... jag tror att 5 Önas Nougat (V75-7) snor åt sig ledningen och därifrån är han obesegrad.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Peter Untersteiner hyllar sin Mahma Lane (V75-2) och spelarna brukar lyssna på Peter, så hon lär bli mycket hårt spelad. Då lyfter jag fram ett spikbud emot den förmodade favoriten. 10 Aura S.L. är en mäktig märr med bra kliv. Senast spurtade hon lysande med skor, så att dessa sitter på är inget problem. Bättre läge än favoriten, så tror att det avgör loppet. Bara måste singla henne.

Miljonrensarna

14 Maggie Cash (V75-6) står lite bökigt inne på pengar i sitt lopp, men formen är det inget fel på. Har kört det här loppet i badkaret och då sitter hon klistrad i rygg på favoriten 15 Stonewash Diamant på sista långsidan, för att sedan blåsa förbi denna över upploppet och vinna. Rosleff är en bra kusk också! Elva procent.

Samma scenario i V75-7? 12 Athos Race ryggar ”Bosse” så är saken biff när det är 50 meter kvar? Drag! Tre procent.

Tänk på att...

... Halmstadtravet anordnar V75 denna lördag och enligt väderprognosen så ska det vara uppehåll och plusgrader. Banan lär således vara grymt fin, som vanligt därnere.

... om 9 Hobby de L’iton (V75-1) kommer till från sitt spår, så blir han inte lätt att stå emot. Klar förstahäst!

... 3 Jairo (V75-3) ser ut att bli på tok för hårt spelad i loppet. Jag kommer i alla fall gardera. Jobba skräll!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75 i sista stund”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

9 Hobby de L’iton (V75-1) har grym kapacitet och visade det redan hos förre tränaren Jörgen Westholm. Nu har han fått starta på lite hos Sofia Aronsson och ser fin ut. Han är bara bäst i det här loppet och kusken André Eklundh kör verkligen i flytet för dagen. Hästen är stabil och snabb i volt och borde komma iväg bra. Hoppas att Eklundh kör fram utvändigt om ledaren och avgör. En bra chans!

Miljonrensarna

Ingen kioskvältare, men tycker att 6 Baron Gift (V75-3) ska ha betydligt bättre chans att vinna än de procent han är spelad till. Favoriten 3 Jairo är ju rätt bra, men absolut ingen krigare när loppen ska avgöras. Svanstedt låter nöjd med sin häst och jag hoppas han är offensiv. På ren skalle är det redan avgjort. Kör! 15 procent.

8 Sunday Sonata (V75-5) blir livsfarlig med minsta klaff. Har sett lysande ut på slutet. Visslar ner rubbet? Tre procent.

Tänk på att...

... omgången avgörs på Halmstadtravet, så räkna med ett klockrent banunderlag, typ oavsett väder.

... Untersteiners brukar vässa sina hästar lite extra mycket till V75 på hemmabanan. Räkna med någon/några segrar från ”röda armén”.

... Peter Untersteiners bästa chans är 13 Mahma Lane (V75-2).

... 7 Vitro Diablo (V75-4) har siktats hit. Första rycktussar. Spets. Slut?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

6 Roofparty (V75-1) har hittat nya växlar efter att Team Oscarsson flyttat och han har tagit tre segrar på fyra försök i år. De två senaste loppen har han vunnit från ledningen och mycket talar för att det blir så i morgon då han har springspår och siktet är inställt på ledningen direkt. Därifrån tror jag han har toppchans att vinna.

Miljonrensarna

Får jag som jag vill kan Kevin Oscarsson vinna de två första loppen, först med min spik och sedan med 2 Claire di Quattro (V75-2) som blir helt borttappad i ett öppet stolopp. Hon gjorde ett riktigt bra lopp senast efter galopp, Per körde på innerspåret och det löste sig och hon hann nästan dit och sätta nosen först. Hon är under utveckling och ska passas till två procent.

Det andra draget kommer i avslutningen och det är 3 Demolition Man F. (V75-7) som galopperade bort segern senast. Han är säkert laddad inför detta lopp på hemmaplan och har ett bra utgångsläge. Han kan även öppna snabbt och hittar Bengt A Nilsson rätt resa för honom då kan han skrälla. Sju procent.

Tänk på att...

... Halmstad håller i helgens V75-omgång. Det brukar sägas att Halmstad har det bästa underlaget för hästarna.

... vi har en Gulddivision (V75-3) med bara nio startande, ser ändå öppet ut.


ANNONS: Här kan du ta rygg på poddsystemet ”Spets & Slut” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

6 Roofparty (V75-1) har jag alltid gillat och han kommer med tre raka segrar i enklare omgivning. Ju mer jag studerat loppet i veckan så tycker jag han växer ut som en stabil och säker vinnare. Det låter oerhört bra från stallet. Spets och slut.

Miljonrensarna

2 Four Guys Dream (V75-5) har jag följt och han är överkapabel för klassen. Om ledningen nås måste det vara toppchans och gör han om insatsen den 24 september på Solvalla får de andra vara bra. Mycket bra. Sex procent.

3 Demolition Man F. (V75-7) har äntligen läget och här ser det ut att bli full laddning. Är inte sämre än någon annan och jag tycker motståndet ser passande ut. Om ledningen nås och det inte blir galet tempo så måste han räknas mycket tidigt. Hästen funkar bra med skor också och jag blir inte ett dugg förvånad om seger. Sju procent.

Tänk på att...

... 3 Jairo i V75-3 blir väl stor favorit. Han måste garderas och 6 Baron Gift är en tidig utmanare.

... när det vankas V75 på Halmstad brukar familjen Untersteiner ha show. Kan bli så även i år.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Wangles V75” på V75. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

6 Roofparty (V75-1) kommer till start här med tre raka segrar och han är under en härlig utveckling för dagen. Lottades dessutom till ett perfekt springspår nu och då han är kvick iväg så är det mycket troligt att han tar hand om ledningen. Därifrån är han inte lätt att besegra och han måste ses med en toppchans att ta hem segern i V75-inledningen.

Miljonrensarna

8 M.B.S.Pretty Girl (V75-2) har bra kunnande men är väldigt osäker i voltstart. Skulle hon sköta sig är hon garanterat med i segerstriden. Två procent.

1 Dancin in the Rain (V75-6) är ett toppstammat sto som gör spännande comeback. Ska inte nonchaleras. Fem procent.

7 Poem in Motion (V75-7) har en riktigt bra form för dagen och kommer man bara till från det här utgångsläget så kan hon skrälla till i avslutningen och höja utdelningen rejält. En procent.

Tänk på att...

13 Mahma Lane (V75-2) är en lovande sort som Peter Untersteiner håller väldigt högt. Det är dock tuffa förutsättningar den här gången och det är risk för strul under vägen.

6 Baron Gift (V75-3) har fått ett lopp i kroppen och kan ge favoriten Jairo en rejäl match i guldloppet.

7 Vitro Diablo (V75-4) utrustas med rycktussar. Intressant ändring.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]Inga-Lill Lindén:

Spikarna

3 Jairo (V75-3) har ett passande utgångsläge, och förväntas i ett tidigt skede ta över ledningen. Väl i spets är det knappast någon av konkurrenterna som ska kunna utmana honom om segern.

7 Vitro Diablo (V75-4) är en het spetskandidat, kommer sedan att sälja sig dyrt. Motståndet är väl inte alltför svårt.

Miljonrensarna

2 Claire di Quattro (V75-2) har utvecklats med loppen och var riktigt positiv senast via 1.15/700 efter galopp. Hon är helt klart uppåt och bästa chansen i omgången, säger Marcus Lindgren. Två procent.

Tänk på att...

... Peter Unterstainer startar med flera vinstchanser.

... Adrian Kolgjini kommer ladda vad som går med 1 Gideon H.Renka (V75-7).


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Trav