Hjälpt läsarna vinna 60 000 på en vecka

Foto: Carl Wangle tipsar om Queen Annes Lace och Jorma Kontio. ”En chansspik för den som är ute efter miljonerna”, säger han.
TRAV

Trav365:s liverapport på V86 och V75 hjälper läsarna att vinna stort.

På en vecka har Carl Wangles systemförslag gett över 60 000 kronor tillbaka.

–  Det är många läsare som är glada för extra julpengar, säger experten.

Varje onsdag och lördag rapporterar Trav365:s experter minut för minut från V86 och V75 där de bjuder tips och senaste informationen från tävlingarna.

Förra veckan var det Carl Wangle som servade läsarna både vid onsdagens V86 och vid lördagens V75 på Vermo och det slutade med en hel del pengar tillbaka för spelarna.

Fick med skräll efter värmningen

För dem som ryggade hans stora system på V86 blev det sju rätt och totalt 58 000 kronor i vinst.

– Det roliga var att jag tog med 1 Naughty Me Hanover i V86-2 efter att ha sett hästens värmning. Sedan vann hon till 15 gånger pengarna, säger Wangle.

”Tackar för bra tips”

I lördags när experten rapporterade från V75-omgången i Finland blev det alla rätt och en vinst på totalt 4 500 kronor.

– Sammanlagt blev det över 60 000 kronor på en vecka. Det är många som har skickat mail och tackar för bra tips. De är glada för lite extra julpengar. Det känns riktigt kul att den tid vi lägger ner på tipsen ger resultat.

I kväll är det V86 på Solvalla i kväll och Wangle är laddad.

– I kväll är tanken att vi ska sätta pricken över i:et. Jag kommer vara på plats på Solvalla, säger han.

”Mycket svårslagen”

Klockan 18.00 drar liverapporten i gång här på Trav365 men Wangle har tre bra tips som han avslöjar redan nu.

– Bästa spiken är 1 Paramount i V86-5. Hästen har sett dunderfin ut på slutet och förutsättningarna ikväll är perfekta. Peter Ingves tar ledningen och är sedan mycket svårslagen. Bra spik i en svår omgång.

– Mina två miljondrag är Blues Goals i V86-6 samt Queen Annes Lace i V86-8. Blues Goals är en jätterysare och totalt bortglömd av spelarna. Hästen jobbar strålande och får en perfekt resa här med duktiga kusken Kim Eriksson. Pass upp.

– Skrällen Queen Annes Lace körs av Jorma Kontio som dominerar på Solvalla och här kan det vara spets och slut. En chansspik för den som är ute efter miljonerna.