Har vunnit miljoner – på Onsdag Xpress

Till vänster: Mats Röstlund som spelade in 900 000 kronor. Mitten: Johnny Wärnberg, ägare av Trav in i Avesta. Till höger: Paulina Balkerud som spelade in miljonvinsten till kunderna.
Till vänster: Mats Röstlund som spelade in 900 000 kronor. Mitten: Johnny Wärnberg, ägare av Trav in i Avesta. Till höger: Paulina Balkerud som spelade in miljonvinsten till kunderna.

Sex omgångar har körts med upplägget Onsdag Xpress.

Hittills har spelformen gett storvinsten till 186 personer.

På onsdag är det ny chans till miljonutdelning då det är jackpott och 10 miljoner kronor i potten.

Onsdag den 26 februari var det premiär för Onsdag Xpress där V86-loppen avgörs på två banor under en kväll.

Sedan det nya upplägget genomfördes har flera svenska spelare fått varit med och vinna storvinsten på onsdagskvällarna. Under de sex omgångarna har det sammanlagt delats ut 186 större vinster, på över 50 000 kronor.

Ett gäng spelare har även vunnit miljoner på Onsdag Xpress.

Spelade för 45 kronor

Den största vinsten hittills har en kund hos spelbutiken Direkten Trav in i Avesta där en person lämnade in en kupong för 45 kronor, spikade i fyra av loppen och valde att pricka för V8. Eftersom mannen eller kvinnan valde V8 fick han 2,5 gånger utdelningen och kunde hämta ut 1 278 065 kronor.

”Chockad, det är ren tur”

Den andra miljonvinsten har Ica Maxi i Alingsås, där var det 24-åriga Paulina Balkerud som tog hjälp av Harry Boy när hon gjorde sitt system.

Hon satte alla rätt och spelade in 1 152 805 kronor till 51 personer under den allra första omgången med Onsdag Xpress.

– Jag är chockad, det är ren tur. Jag tog ut några kuskar som jag vet är bra, sedan körde jag en Harry Boy och tog bort några hästar och valde till några. Jag kikade i tidningarna efter roliga namn. Det är jättemycket tur, berättade hon.

Mats Röstlund, hos ICA Nära Rönninge, var och nosade på miljonvinsten under V86-omgången den 26 mars. 13 av kunderna fick dela på butikens vinst på 922 772 kronor.

Ett vinnande knep var att spika skrällen Macho Gossip med Åke Lindblom.

– Kunderna tyckte att det var lite konstigt att jag kunde spika en häst som var sjätterankad. Men jag körde på min intuition och mitt släktskap.

– Lindblom sitter inte och åker upp till Solvalla med en häst och bara fisåker. Jag tänkte att han kommer ta ledningen direkt med hästen.

Frågan är om det blir miljonregn på onsdagkväll igen. 10 miljoner kronor ligger i potten till den person som blir ensam vinnare med alla rätt.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!