Blev storvinnare – efter strykning och diskning

Foto: Thomas Blomqvist/Kanal 75
ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog
TRAV

Två travspelare blev i lördags storvinnare på Top 7.

Detta efter en sen strykning och en diskvalifikation.

– Jag har inte fått tag i någon av dom ännu, jag hoppas de begripit att de vunnit, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

I lördags avgjordes V75-tävlingarna på Axevalla i Skara och V75-5 var som sedvanligt även Top 7-loppet.

Två travspelare, en från Stockholm och en från Västernorrland, blev storvinnare på spelformen. Detta efter ”jättekaos”.

En av förhandsfavoriterna, Svante Båths Louie Brodde, ströks kort innan start, och hästen Firewire inkom som fyra i mål, men diskvalificerades för trängning.

”Hoppas de sett pengarna”

De båda travspelarna hade köpt en Top 7 för 24 kronor vardera, och fick efter strykning och diskvalifikation in 838 377 respektive 285 000 kronor på sina ATG-konton.

– Jag har sökt bägge de här vinnarna, men inte lyckats få tag i dom. Jag hoppas de begripit att de vunnit, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog och fortsätter:
– Den ena av dom har jag talat in ett meddelandesvar på och bet denne att ringa tillbaka, och den andra får jag inte fatt i alls.

De bägge Top 7-vinnarna hade inte gjort sina rader själva, utan köpt en färdig Top 7-kupong för 24 kronor, och bägge hade till en början Louie Brodde på sin kupong, som sedan ströks. Reserven som kom in istället för Louie Brodde och diskningen av målfyran Firewire låg alltså till grund för storvinsterna.

– Den ena satte alla sju hästar i rätt ordningsföljd och vann 838 377 kronor, och den andra satte de fem främsta i rätt ordningsföljd. De köpte sina kuponger på ATG.se så jag hoppas de sett att de fått in en hel del pengar, för förutsättningarna ändrades ju ganska radikalt från deras ursprungskuponger, säger Hans G Lindskog.

Foto: ATG.se
Så här såg lördagens Top 7-rad ut
Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

Trav

V75

ATG