”Här kan det smälla till – en storskräll på V86”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 18 november på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

I kväll avgörs V86 på Bergsåker och Solvalla och experterna har synat omgången i jakten på miljonerna.

Du har möjlighet att rygga Sportbladet-experternas andelssystem via länkarna nedan.

– I V86-2 kan det smälla till, jag har en storskräll, säger Sportbladets Eric Flygare.

MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut”. Du hittar det i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du andelssystemen i kväll på V86. [Extern länk]


Hanna Forslin tillsammans med Findus M. är en storskräll i V86-2.
Hanna Forslin tillsammans med Findus M. är en storskräll i V86-2.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Bergsåker och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

Salmela gästar podden

Missa inte senaste avsnittet av Sportbladets V86-podd ”Spets & Slut” med vassa spikar och analyser. Vi gästas av Makethemarks tränare Petri Salmela. Du hittar senaste avsnittet i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.33, onsdagen den 18 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Brukar inte dra till med så många monté-vinnare. Men jag tycker det ser intressant ut för min spikidé den här veckan. 6 Hambo Transs R. (V86-3) gör första starten för stall Goop. Hästen har funkat mycket bra i monté. Han har gjort tre starter i monté, i Sverige, under 2020 och vunnit varje gång. Nu blir det skor på värsta motståndaren, som jag ser det, Galactica och där siktas det mot Frankrike. Då väljer jag att gå på Hambo som också får en vass ryttare i sadeln i Jonathan Carre. Det ser ut att bli jämnspelat – då hugger jag.

Miljonrensarna

6 Comes With Age (V86-1) är en riktigt fin häst som Stefan P Pettersson låter riktigt nöjd med för dagen. Han gör resan från Mantorp-trakten upp till Bergsåker i Sundsvall och det säger väl en del. Hästen är snäppet under kulltopp och borde stå sig mycket bra i det här sällskapet. Sju procent.

6 Magnificent Tooma (V86-8) är ytterligare en häst som gått från Ivanov till Redén. De innan har gått som skott direkt hos sin nye tränare. Jag tror den här hästen passar perfekt in i Redéns träning och det kan vara klart direkt. Var inne på att ha honom under spik-rubriken. 18 procent mot favoritens 46.

Tänk på att...

... det är Solvalla och Bergsåker som delar på V86-omgången denna onsdag.

... Jörgen S Eriksson gärna vill se 5 Black and Quick (V86-1) i ledningen. Han tror den hästen vinner när som helst.

... Petri Salmela är uppåt angående 7 Kaptahs (V86-2) chanser.

... 4 On Track Piraten (V86-3) gör första starten i monté, det är alltid lite svårbedömt. 

... Björn Goop rycker skorna runt om på 10 Zodiac Dany Grif (V86-4)

... det blir jänkarvagn på 7 Shocking Superman (V86-7) den här gången. Får anses som ett plus.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 From the Mine (V86-7) gick jag rakt ut på senast när han vann på V75. Han fortsätter övertyga och blir bara bättre och bättre för varje start. Tycker uppgiften ser passande ut den här gången, ett perfekt utgångsläge då han är snabb ut. I ledningen tror jag han blir mycket svårpasserad, tycker även det ser ut som att ingen kommer sätta upp tempot och då får de övriga bara se Mats E Djuses rygg. Håll igång!

1 Roli Eld (V86-6) är en häst jag alltid gillat och jagat. Han har inte riktigt räckt hela vägen mot de bästa kallbloden. Den här gången gör han spännande debut för Daniel Redén och jag tror han kommer svara för en stark insats. Kan öppna och ska räknas tidigt. Kan vara ett spikförslag.

Miljonrensarna

7 Dollar Doc (V86-1) körde sig till ledningen senast och övertygade. Han har väldigt höga toppar men även djupa dalar när han galopperar. Kan Jörgen S Eriksson få honom felfri tror jag han är en av de bättre hästarna i fältet. Klaffar det någorlunda tror jag han har bra chans i inledningen. 13 procent.

Tänk på att...

... det är Bergsåker och Solvalla som är värdar för V86 den här veckan.

... 11 Wind Knight (V86-2) inte var tom i mål senast på V75. Kan profitera på körning och vara farlig till låg procent.

... 2 Galactica (V86-3) vann monté-SM näst senast. Trivs i monté och ska ses med god chans.

... 6 Magnificent Tooma (V86-8) har bra grundkunnande men har varit stökig under karriären. Spännande debut hos Daniel Redén. Förväntar mig en bra insats direkt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

5 Vikings Preacher (V86-2) står väldigt bra inne i det här loppet och har ett perfekt startspår. Lita på att hästen är i ordning och det ska bli jänkarvagn och barfota runt om. Jag tycker det ser ut som att han kan komma till ledningen här och då borde segern snudd på vara i hamn. 17 procent mot favoritens 37.

9 Makethemark (V86-7) återkommer efter paus och tränare Salmela låter riktigt nöjd. Stjärnhästen brukar gå riktigt bra efter uppehåll. From the Mine är riktigt bra, men häst mot häst ska Makethemark vara tuffast.

1 Roli Eld (V86-6) gör debut i regi Daniel Redén. Kihlström upp och det här är en riktigt bra häst. Nu stöter han på motstånd han normalt ska ha vettig chans att slå. Kan vara en riktigt bra segerchans. Måste med på alla lappar på onsdag.

Miljonrensarna

Italienaren 6 Armstrong Louis (V86-4) blir alldeles för mycket spelad i mitt tycke, så då är det bara att ge sig ut på skrälljakt. 8 Lord Horse är inte alls så tokig och det här är ett skrälläge. Tas med mycket tidigt. Två procent.

Tänk på att...

... Solvalla i Stockholm och Bergsåker i Sundsvall delar på V86-loppen den här veckan, det ser ut att kunna bli lite regnigt under onsdagen, så ha lite koll på hur banunderlagen blir.

... 2 Galactica (V86-3) är grymt bra i monté, men ska gå med skor nu då hon siktas mot Frankrike. Då kan det nog gå att fälla. Både 4 On Track Piraten och 6 Hambo Transs R. är intressanta där bakom.

... 9 Iceland Radio (V86-4) ska gå barfota runt om och med en jänkarvagn den här gången.

... Haapakangas kör barfota och med bajk på (V86-5) på 3 Special Mystery. Intressanta ändringar.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

2 From the Mine (V86-7) kommer med två raka segrar och har verkligen hittat formen på slutet. Han mötte ett riktigt bra gäng i gulddivisionen senast och bet ifrån sig från ledningen trots en rejäl öppning första 500 metrarna. Nu har man åter fått ett passande utgångsläge, motståndet skrämmer inte och jag tror vi får en repris på senaste insatsen – spets och slut!

Miljonrensarna

8 Findus M. (V86-2) kan faktiskt en del i grunden. Han mötte ett lite tuffare gäng på V86 senast, men blev fast i rygg på ledaren när denne kastade in handduken i sista sväng. Lite enklare motstånd den här gången och distansen är plus. Hästen vann ett par V86-lopp vid den här tidpunkten förra året och skulle han, trots spåret, ha lite flyt med positionerna så skulle den kunna smälla till. Storskräll! Två procent.

Tänk på att...

… omgången delas mellan Bergsåker och Solvalla.

4 Groupie Doll (V86-5) mötte toppston senast i Breeders’ Crown, enklare nu. William Ekberg står sig bra som kusk i sammanhanget. Pass upp!

… V86-3 är ett mycket jämnstreckat montélopp. Jag tror dock det räcker med tre streck: 2, 4 och 6.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Nils Larssons V86-system i kväll. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!