”Blir totalt borttappad – är en superskräll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 28 oktober på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla och experterna har synat omgången.

Du kan rygga andelssystemen via länkarna nedan.

– Island Life har jag jagat länge och blir totalt borttappad av spelarna, säger Sportbladets Erik Pettersson.

▪▪▪ MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut”. Du hittar det i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du andelssystemen i kväll på V86. [Extern länk]


Stefan Persson med Island Life är ett av kvällens skrälltips.
Foto: MIKAEL ROSENQUIST, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Stefan Persson med Island Life är ett av kvällens skrälltips.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

Heta infon i V86-podden

Missa inte senaste avsnittet av Sportbladets V86-podd ”Spets & Slut” med vassa spikar och analyser. Här får ni het info från omgångens nyckeltränare. Du hittar senaste avsnittet i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 14.02, onsdagen den 28 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Jag tycker det ser intressant ut för 2 Smokey Herman (V86-2) den här gången. Ulf Stenströmers hästar går fint för dagen och nu hoppar Björn Goop upp i sulkyn. Det brukar kunna ge en extra kick, speciellt på såna här rutinerade rävar. Dessutom så verkar det som att han kommer att gå i jänkarvagnen den här gången. Goop brukar få ordentlig snurr på hästarna från start och som jag läser loppet så kommer han till ledningen här och därifrån har jag svårt se honom förlora här. Ser ut att bli fint värde på procenten.

Miljonrensarna

8 Zenone Bar (V86-4) var det rejält med stim på i den senaste starten på V75. Då åkte skorna på och på den balansen är han ”kall”. Håll utkik, nu är han anmäld barfota och blir det så, är det riktigt intressant. Tre procent.

13 Soul Tan (V86-6) är en riktigt fin häst som såg bra ut senast och det låter riktigt bra från tränarhåll. Helt okej spår den här gången och det känns väldigt intressant rent spelmässigt den här gången. 16 procent mot favoritens 36.

10 Island Life (V86-7) har jag jagat länge. Jag släpper inte honom. Speciellt inte när han ser ut att bli totalt borttappad på liret den här gången. Två procent.

Tänk på att...

... 3 Jaxon V.S. (V86-1) är en riktig bra häst och det låter bra från Sofia. Hästen är anmäld barfota runt om, men det skulle kunna bli skor om det blir nederbörd/hård bana på Åby.

... vi såg ett litet formtapp på Daniel Redéns hästar i helgen och jag tror att man ska passa sig som spelare framöver.

... 7 Joule V.S. vill Sofia Aronsson ska ha ett lopp i ryggar den här gången, då känns det som att hästarna alltid är lite utelämnade.

... 5 Beauty Wind (V86-5) är en bra häst, men det är ett sto och hon känns överspelad.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

3 Jaxon V.S (V86-1) startgalopperade senast. Det kan man tänka på då det inte står i programmet. Han gjorde en stark insats efter galoppen och har visat att han besitter hög kapacitet. Han står bra inne i loppet och har ett bra utgångsläge, jag tror han kan vara med framme direkt från start och sedan är han starkast. Kopplar grepp om omgången direkt.

Miljonrensarna

8 Zenone Bar (V86-4) var bra näst senast när han vann. Senast trodde jag han skulle kunna vara med och blanda sig i segerstriden på V75 men då slog man på skor på hovarna. Det är anmält barfota runt om vilket är ett stort plus och till tre procent är han intressant.

15 Vine Vision (V86-6) har gjort tuffa prestationer på slutet och är värd en seger. Utgångsläget är tufft men han tål att göra en del själv och klaffar det någorlunda kan han ta en efterlängtad seger. Sju procent.

Tänk på att...

... det är Åby och Solvalla som är värdar för V86 den här veckan.

... 2 Smokey Herman (V86-2) vann på ett bra sätt från ledningen senast. Björn Goop i sulkyn är ett plus och skulle han hitta dit igen, utan att det kostar för mycket, då kan det räcka långt. 

... 6 Speedy Tilly (V86-7) har varit riktigt bra på slutet och är han vid sunda vätskor kommer han vara med på mållinjen igen.

... 7 Vichy Grif (V86-8) har varit bra länge men jag är inne på att det kan vara ett formtapp på gång.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Visst, hon hann inte dit senast, men jag tycker att 7 Vichy Grif (V86-8) möter hästar som hon ska slå den här gången. Spåret är dåligt, men hon är riktigt snabb från start, tål att gå i ledningen, utvändigt och i ryggar. Uffe Ohlsson som kör den här gången kan välja lite hur han vill göra, men jag kan se henne nå ledningen om han maxar från start. Som sagt, oavsett, tror jag det här är en bra chans. Jag tror inte att Vichy Grif kommer att bli så stor favorit, om än favorit överhuvudtaget. Har mött- och slagit bättre hästar på sistone.

Miljonrensarna

10 Flexible Launcher (V86-4) kanske inte tål så mycket jobb under vägen, men med rätta ryggar är han vass för ett sånt här lopp. Näst senast var han bra i en V75-final. Tre procent.

Fredrik Wallin börjar få snurr på stallet och 10 Millie Millionaire (V86-8) ser fin ut för dagen. Nu låter det som att hästen är i god form, som även loppen har visat och det helstängda huvudlaget åker på. Åtta procent.

Tänk på att...

... det är Solvalla och Åby som står som värd för veckans V86-tävlingar.

... det ska regna rätt så rejält över Mölndal under onsdagen, enligt prognos, så det kan vara vettigt att ha koll på balansändringar och banans beskaffenhet innan man lämnar in sina spel.

... Peter Untersteiner låter lyrisk på 5 Becker (V86-3) i träningen och han hoppas att han även ska få ut det i lopp. Måste vara tidig här.

... om 8 Zenone Bar (V86-4) går barfota runt om så ska man passa honom tidigt.

... 5 Beauty Wind (V86-5) ska gå barfota runt om.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

5 Becker (V86-3) har galopperat bort sig på slutet men han är riktigt bra för den här sortens lopp när han fungerar fullt ut och det låter väldigt positivt från Peter Untersteiner inför den här starten, då han tränar starkt efter behandling. Han tål göra en hel del jobb själv om det behövs under vägen och måste bli oerhört svårslagen i det här loppet om han löper upp till vad han kan, då jag inte tycker motståndet ser så skrämmande ut på förhand.

Miljonrensarna

4 Power Lane (V86-5) inledde karriären lysande med två raka segrar i imponerande stil och han har kapacitet för att räcka en bra bit framöver. Har fått två lopp i kroppen nu efter en halsoperation och bör kunna vara segermogen den här gången. Han ska streckas väldigt tidigt. Nio procent.

4 S.G.Sherman (V86-6) är stark och trivs väldigt bra i ledningen. Han övertygade vid segern för tre starter sedan från spets och skulle han nå den positionen igen så kan han bli en tuff nöt att knäcka för övriga ekipage. Fem procent.

Tänk på att...

10 Önas Nougat (V86-2) har en väldigt hög kapacitet och han gör nu första starten hos Ulf Stenströmer. Kan vara en skräll om det blir högt tempo på loppet.

5 Beauty Wind (V86-5) är anmäld barfota runt om för första gången i karriären. Klart intressant såklart.

6 Speedy Tilly (V86-7) har imponerat stort på slutet och vann med till synes gott om krafter kvar senast. Han verkar vara under en häftig utveckling och kan bli svårslagen här på nytt om det inte strular något från start.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Nils Larssons V86-system i kväll. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE