”Se upp för skrällen – är V75:s kioskvältare”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 på Solvalla lördagen den 26 november • Här kan du rygga andelssystemen

Souvenir d’Inverne är en av lördagens V75-skrällar.
Souvenir d’Inverne är en av lördagens V75-skrällar.

Det är dags för V75 på Solvalla med STL-finaler.

Här är Sportbladet-experternas heta spikar och miljonrensare till omgången.

– Se upp för min skräll i V75–6. Det är omgångens kioskvältare, säger Joakim ”Rainman” Rosenhed.ANNONS: V75 på lördag. Här kan du rygga experternas andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75, V86, GS75 och V64.

På lördag avgörs V75 på Solvalla. Omgången har spelstopp klockan 16.20.

MISSA INTE: V75-intervjuerna med Nils Larsson med hetaste snacket. Läs här.


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”Tidiga Tanken”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”V75-intervjuerna” med Nils Larsson. [Extern länk]


V75-INTERVJUERNA: ”En jätteskräll – jag vill varna”34 000 i vinst på V86

Vid onsdagens V86-omgång prickade Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” in alla 8 rätt. Så här gick det:

V86 i sista stund

Vinst per system: 34 651,80 kr

Total vinst: 55 443 kr

Vinst per andel: 2 310 kr

Insats per andel: 299 kr

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång. Här är spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V75-procenten är uppdaterade 12.44 fredagen den 25 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du rygga experternas andelssystem. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

10 Honey Mearas (V75-1) ser bättre ut än någonsin i aktionen och vann mot betydligt tuffare motstånd senast. Så klart hon inte är toppad för det här, men det behövs inte. Motståndet skrämmer inte och när det är 300 000 kronor i förstapris lägger Örjan Kihlström inga fingrar emellan. Kör offensivt tidigt här och vinner från alla positioner.

Miljonrensarna

8 Trefilov (V75-2) gjorde ett riktigt vasst lopp senast i Norge. Tror många svenska V75-spelare underskattar hästen. Måste med i ett, av få, öppna lopp i omgången. Två procent.

10 Cala Mayor de B. (V75-4) ska gå barfota runt om igen. Kan slå till i öppet lopp. Två procent.

7 Hipster Am (V75-5) satt fast senast och skulle kunna nå spets. Het därifrån! Sju procent.

Tänk på att...

… det är V75-finaler på Solvalla.

… jag tror på rätt så låg utdelning den här omgången. Man kan spela lite därefter.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Galopp eller sjukdom emot. Jag spelar inte på sånt och det ser helt enkelt f ö r bra ut för 5 Brother Bill (V75-3). Han har kanonform och såg ruggigt bra ut senast. Från ett perfekt spår bakom bilen så borde Magnus Djuse kunna glida till ledningen. Men hästen kan vinna det här loppet oavsett position och det är så klart en bra spik.

Miljonrensarna

Det kan bli rejäl fart i V75-2. Det blir lätt något tok i klass II. 12 Il Forte har fart för att vinna. Barfota runt om nu… En procent.

4 Make it a Star (V75-4) såg mycket fin ut över linjen senast med sparat. Claes Sjöström får chansen igen, mycket intressant. Fyndprocent! En procent.

11 Marlon Boko (V75-7) hade vunnit senast om han inte tagit några galoppsteg kort efter start. Rundar allt den här gången med lite klaff. Fem procent.

Tänk på att...

… det är V75-finaler på Solvalla.

… det ser favoritbetonat ut då storfavoriten 10 Honey Mearas (V75-1) normalt vinner sitt lopp. Addera Brother Bill så får vi kämpa för att få upp utdelningen.

… det är mildväder i Stockholm efter förra helgens snösmocka. Kan fortfarande bli blött i banan på Solvalla. Vi kan i alla fall inte räkna med någon snabb vårbana.


ANNONS: Här kan du ta rygg Erik Petterssons Stora på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga ”Petterssons Lilla” på V75. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

10 Honey Mearas (V75-1) är inte så rolig, men hon är väldigt trolig då hon satte killarna på plats senast. Hon är bäst i fältet och Örjan Kihlström vet vad han möter, jag tror man går fram tidigt och blir släppt till ledningen – sedan är loppet över.

Miljonrensarna


6 Benita Winner (V75-4) har jag jagat på slutet och senaste loppet behöver man inte ta så hårt på. Hon såg bra ut efter galoppen och har fått perfekta förutsättningar. Kan vi få rygg ledaren och slut? Tre procent.

7 Hipster Am (V75-5) är mångas ”nästagångare” då han satt fast senast och såg fin ut. Räknar med att Björn gasar från start och det finns i boken att han hittar till ledningen, då är han mycket intressant. Räknas även med andra loppscenarion. Sju procent.

Tänk på att...

… omgången ser begränsad ut med några riktigt starka favoriter.

5 Brother Bill (V75-3) ses med toppchans. Möter inget speciellt motstånd och blir svår att fälla.

1 Hidalgo Heldia (V75-6) missgynnas av innerspåret, en favorit i fara. Tidiga bakom är 4 Akilles Face och 9 Aragorn As.

… Wäjerstens duo 1 Declan och 11 Marlon Boko (V75-7) är mina idéer i avslutningen. Den förstnämnde kan hålla upp innerspåret och blir svårslagen då. Den sistnämnde fäller många vid tempo.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet Marios Trehundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

River av plåstret direkt och spikar 10 Honey Mearas (V75-1). Superstoet hade kunnat starta i gulddivisionen och varit segeraktuell. Sveriges bästa sto får inleda omgången och vi vänder blad. 68 procent är rimliga procent på min spik.

Miljonrensarna

1 Mellby Ivy (V75-4) stod för en fin spurts senast på Eskilstuna och vann loppet. Perfekt utgångsläge här och kan smygas länge och få lucka till slut? Tolv procent just nu och given. Vill även påpeka att 9 Miss Imperatrice har högre segerchans än stallkompisen och favoriten 13 Ivanka Amok.

3 Phoenix Photo (V75-3) stod för en stark spurt senast på Eskilstuna då ekipaget speedade ner 8 Missle Hill och vann komfortabelt. Barfota runt om denna gång och det ser jag som ett stort plus. Fem procent. Favoriten 5 Brother Bill ska självklart vara favorit, men till 74 procent måste vi testa att gardera när jag redan spikat 10 Honey Mearas i inledningen.

9 Charliebrown Effe (V75-5). Ordinarie kusk ser jag som ett plus och att ekipaget är fjärdehandare här till 14 procent tycker jag är konstigt. Given på alla seriösa lappar.

5 Souvenir d’Inverne (V75-6) är omgångens kioskvältare till två procent. Stod för en enormt bra prestation senast på Bjerke då man vann från dödens. Se upp. 1 Hidalgo Heldia ska vara favorit till 37 procent men Conrad Lugauer har inte superstatistik på Solvalla. Jag garderar.

Tänk på att...

13 Ivanka Amok (V75-4) är en favorit i fara. 20 meters tillägg på Solvalla är aldrig optimalt. Jag föreslår att ni penslar med så många ni har råd med.

… det är finaler på Solvalla. Omgången är intressant och sporten är bra.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Stora” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Skrällkoll”. [Extern länk]


Sandra Ström (Sportbladets Livesystem):

Spiken

3 Imperatur Am (V75-7) är en mycket bra häst som är van vid mycket tuff konkurrens, han är betydligt bättre än klassen och jag tror att han bara vinner oavsett upplägg.

Miljonrensarna

12 Marre’s Dreamboy (V75-6) är alltså spelad till 0,43 procent. Hästen är enormt bra och skulle det bara stämma lite med rätt ryggar så kan han definitivt vinna. Vi hoppas på körning i loppet, vilket inte är helt omöjligt då vi har flera offensiva kuskar med i loppet.

6 Benita Winner (V75-4) kan nog ta sig till spets om Petter prickar starten. En rolig skräll till tre procent.

Tänk på att...

… vädret har varit riktigt dåligt i veckan på sina håll. Viktigt att ta reda på vilka träningsförhållanden hästarna fått i veckan. Den enda tränaren som vi vet kan träna oavsett väder är ju Jörgen Westholm.

… Örjan Kihlström har problem med ryggen igen. Om han mot förmodan inte kommer till start bakom framförallt 10 Honey Mearas (V75-1) är hon en mycket sårbar storfavorit.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Sportbladets Livesystem” på V75. [Extern länk]


Christer ”Krukan” Eriksson:

Spikarna

Måste nästan be om ursäkt till både 6 Santos de Castella (V75-5) och tränaren/kusken Jörgen Westholm då jag konstant rankat ned ekipaget i dess starter på V75. Det gör jag inte nu. Spår 6 bakom bilen innebär en klassisk spets- och slut. Spikas till fina 19 procent.

Bra inställning eller bra skalle är ord som tränare/kuskar ofta använder om hästar som vinner. Det stämmer rakt ut på 9 Aragorn As (V75-6). Min känsla är att hästen säger till sig själv med 300 meter kvar: ”Oj, nu måste jag öka lite”. Spikas.

Miljonrensarna

I V75-4 kör Örjan Kihlström 14 Global Virgin och är streckad på två procent. I en V75-final får historiens skickligaste travkusk aldrig vara streckad på två procent, han kan vinna med alla hästar.

Barfota runt om på 3 Phoenix Photo (V75-3) känns spännande. Kan skrälla mot megafavoriten 5 Brother Bill. Fem procent.

Tänk på att...

… vädret i Stockholm har varit – och är omväxlande. Det blir ingen sommarbana på Solvalla...

… varje gång jag ser ekipaget 6 Express Love/Andreas Lövdal (V75-7) på en travbana får jag samma känsla som när jag såg Zidane behandla en fotboll.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Hjärta” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

10 Honey Mearas (V75-1) blir finare för varje start. Hon vann Sto-SM näst senast och är tuff nog att runda allt.

5 Brother Bill (V75-3) har fått ett perfekt läge bakom bilen igen. Blir svårslagen eftersom hans främsta konkurrenter har bakspår.

Miljonrensaren

5 Match’em (V75-2) är Björn Goops bästa chans enligt egen utsago i Björnkollen. Ska med på kupongen till 12 procent.

Tänk på att...

2 Falcon Eye (V75-5) möter enklare motstånd nu eftersom han är tillbaka i ordinarie klass. Har fått ett bra startspår och är kvick ut från början.


ANNONS: Här kan du rygga Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: V75 på lördag. Här är alla system. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem!

ANNONS: Här ryggar du Livesystemet. [Extern länk]

SYSTEMET

V86-1: 3 Byron Face (res 11-8)

V86-2: 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10 (res 1-12)

V86-3: 13 Pyckolina (res 4-1)

V86-4: 4, 7, 8, 9, 10 (res 2-5)

V86-5: 1, 3, 8 (res 7-9)

V86-6: 1, 4, 6, 7, 9 (res 10-11)

V86-7: 1, 4, 5, 6, 8, 10 (res 9-12)

V86-8: 2, 8, 11 (res 4-5)

9 450 rader / 2 362,50 kronor

RANKING

V86-1: 3-11-8-2-1

V86-2: 9-5-4-8-2

V86-3: 13-4-1-12-9

V86-4: 8-9-4-10-7

V86-5: 3-8-1-7-9

V86-6: 9-4-6-1-7

V86-7: 10-1-6-4-8

V86-8: 2-8-11-4-5

RÄTTA RADEN

V86-1: 2 Flap Setting, värde: 52 kronor.

V86-2: 10 Portofino, värde: 533 kronor.

V86-3: 2 Pysola, värde: 5 214 kronor.

V86-4: 10 L.Way Joli, värde: 19 387 kronor.

V86-5: 3 Västerbo Ajax, värde: 20 228 kronor.

V86-6: 9 Feel the Benefit, värde: 29 575 kronor.

V86-7: 10 M.T.Montpelier, värde: 53 950 kronor.

V86-8: 11 Global Above All, värde: 320 562 kronor.

UTDELNING

8 rätt: 320 562 kronor.

7 rätt: 2 295 kronor.

6 rätt: 187 kronor.

Skriv inlägg
 • Nils Larsson

  Grattis till alla vinnare!

  Tack för ikväll och så hoppas vi verkligen att det går bra för Marie Hafstad Eriksson.

 • Nils Larsson

  RÄTTA RADEN

  V86-1: 2 Flap Setting, värde: 52 kronor.

  V86-2: 10 Portofino, värde: 533 kronor.

  V86-3: 2 Pysola, värde: 5 214 kronor.

  V86-4: 10 L.Way Joli, värde: 19 387 kronor.

  V86-5: 3 Västerbo Ajax, värde: 20 228 kronor.

  V86-6: 9 Feel the Benefit, värde: 29 575 kronor.

  V86-7: 10 M.T.Montpelier, värde: 53 950 kronor.

  V86-8: 11 Global Above All, värde: 320 562 kronor.

  UTDELNING

  8 rätt: 320 562 kronor.

  7 rätt: 2 295 kronor.

  6 rätt: 187 kronor.

 • Fanken, hade suttit med full lapp om inte 6an galopperade på upploppet..

  Suck
 • Blev det utdelning på 6?

  Henry

  Ingen utdelning klar ännu, vi väntar lite till och ser om den dyker upp!

  Nils Larsson
 • Dålig utdelning på den raden. men grattis ni som satte en

  Jensa
Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!