Jakten på 17 miljoner: ”Brakchans på seger”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 24 juni på Åmål • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, TOM JÖNEHAG/TR BILD
Astronascente Zac är en spik på V86.

Jackpott 17 miljoner på V86 från Åmål väntar i kväll.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Min spik måste ha brakchans på tidig ledning och seger, säger Sportbladets Christoffer Wickman.

LÄS VIDARE


ANNONS: Jackpott 17 miljoner – här kan du rygga Sportbladets exklusiva system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Åmål och observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20. Omgången i kväll kryddas med en jackpott på 17 miljoner kronor.

I söndags på V75 prickade Sportbladet-experterna Mario Lipovac och Nils Larsson in alla sju rätt.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.07, onsdagen den 24 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Det ser så löjligt bra ut för Björn Goops 4 Astronascente Zac (V86-2) i kväll att man inte kan blunda. Han är riktigt snabb från start, det har hästen visat flera gånger bakom bilen. Spåret är perfekt och han har bevisad form, då senaste segern var helt överlägsen. Motståndet skrämmer verkligen inte nu och Goop är säker på Åmål. Han lär placera sin springare i täten och sedan ska det till mycket för att förlora.

Miljonrensarna

Jag gillar verkligen 8 Millmighty (V86-4). Det är en mycket fartfylld häst som mycket väl kan vinna här. Spår 8 är naturligtvis skit, men i spårtrappa är det inte så dåligt. Om han blir nedstruken är det ett spikbud. Åtta procent.

4 Hummer Scott (V86-8) gick bra senast och var snuddande nära segern. Det låter fortsatt bra från stallet och han är snabb ut. Perfekt spår. Han ska förvisso smygas och köras i ryggar, men klaffar det med upplägget går ingen säker. Mycket tidig. 17 procent mot favoritens 32.

Tänk på att...

... det är stor V86-jackpott denna onsdag, en ensam vinnare kan kamma hem hela 17 miljoner kronor.

... tävlingarna avgörs på Åmålstravet. Det är en 800-metersbana (normala travbanor i Sverige är 1 000 meter). Kurvorna är snävare än på en ”vanlig” bana och kan vara svårbemästrad för hästar som är ovana. Upploppet är extremt kort, 105 meter.

... hårt betrodde 9 Ask Viking (V86-6) har varit fin i träningen inför det här och kommer att gå utan skor för första gången.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

4 Astronascente Zac (V86-2) var jättefin vid seger senast och måste ha brakchans på tidig ledning och seger.

5 Patent Leatcher (V86-3) tror jag Carl Johan Jepson tidigt placerar i ledningen och sedan ska de inte nå honom.

6 Kadabra Bolets (V86-4) var jättefin senast vid seger och jag tror han tidigt når ledningen, sedan måste han bli svårslagen på nytt.

Miljonrensarna

5 Eli Manning (V86-5) möter kanske lite för tufft motstånd nu men som väldigt lite spelad måste jag ändå varna för honom. Han var fin senast vid seger och skulle han nå tät igen så kan det räcka långt. En procent.

3 Global Wonderful (V86-7) missar inte ledningen om Jakobsson vill och trots tufft emot hoppas jag man kör henne i tät hela vägen för därifrån kan hon absolut vinna detta. Nio procent.

2 M.T.Nordic Spirit (V86-8) kan leda sitt lopp från start till mål och ska passas. Två procent.

Tänk på att...

... det är stor jackpott på V86 och hela 17 miljoner kronor väntar en ensam vinnare. Spelvärdet är högt och det kommer ge bra betalt på V86 oavsett. Försök inte att plocka ner månen utan försök hålla ut och överleva alla åtta V86-loppen.

... V86 avgörs i Åmål och Åmåls travbana mäter endast 800 meter och har mycket snäva svängar. Lite skämtsamt brukar man säga att det är omöjligt att vinna från köposition i Åmål och även om det inte riktigt är så, så har spetshästen en enorm fördel.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

4 Astronascente Zac (V86-2) övertygade vid segern senast på Åby. Jag tror han bara blir bättre med loppen i kroppen och här ser jag honom tidigt i ledningen, därifrån tror jag inte Björn Goop bränner chansen.

Miljonrensarna

6 Bailamos (V86-1) är en bra häst som har gott kunnande. Han såg fin ut för tre starter sedan på Solvalla när han mötte några som var för bra och senast vann han i enklare gäng. Han fick gå i dödens mestadels men kusken tryckte på gasen, då försvann han och vann överlägset. Jag tror han kommer till ledningen i ett tidigt skede och sedan kan det räcka väldigt långt, ledaren på Åmål ska aldrig underskattas. Sju procent.

8 Millmighty (V86-4) är en häst jag verkligen gillar. Han gör alltid sitt jobb och siktas mot de större årgångsloppen i Norge under sensommaren. Han har ett jobbigt utgångsläge denna gång men skulle Paw Mahony hitta ner vettigt och söka sig framåt tror jag han kommer vara med och göra upp om det. Åtta procent.

Tänk på att...

... Åmålstravet är en 800-metersbana som har landets kortaste upplopp, det mäter endast 105 meter och det gäller verkligen att vara med där framme när det avgörs. De två innersta spåren är inte till någon fördel.

... 5 Zante Grif (V86-7) rullade över i galopp till slut senast. Har hög kapacitet och kan mycket väl ta snabb revansch direkt.

... 3 Pleasure for Cash (V86-8) var tillbaka i galoppsynderna senast. Har mycket hög kapacitet och man aviserar barfota runt om vilket är intressant.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Spets är guld värt i Åmål. Anledningen? Upploppet är extremt kort, 105 meter och kurvorna är snäva, så det är svårt för hästarna i kön att ta något i slutskedet av loppen. Därför spikar jag 4 Astronascente Zac (V86-2). Toppkusk, bra spår, form på hästen och trolig ledning gör att jag är tämligen säker på min sak. Måste vara oerhört svårslagen i detta loppet.

7 Alex H.P. (V86-5) var ”allas” vinnare senast. Den här hästen måste i alla fall med på era lappar. Spikförslag.

Miljonrensarna

1 Sunettan Palema (V86-7) är en fin och grundkapabel häst. Senast såg hon inte så kaxig tu, men hon är inte vrålspeedig. Kör Crebas offensivt är hon med i matchen. Sex procent.

Tänk på att...

... 17 miljoner ligger och väntar för den som blir ensam med 8 rätt på V86. Vi snackar en rätt så saftig jackpott på spelformen.

... Åmålstravets bana mäter 800 meter, inte 1 000 meter som de vanliga svenska travbanorna. Snäva kurvor och ett mycket kort upplopp, som jag var inne på under ”spik”-rubriken.

... Peter Untersteiner ämnar att rycka skorna runt om på 9 Townshend Broline (V86-1). Det är en bra häst i grunden, men som sällan visar det. Får en kick av ändringen?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

4 Ragazzo da Sopra (V86-3) startar med högst segerchans i hela omgången enligt mig. Han har gjort det bra emot svenska eliten och är väldigt startsnabb om Björn Goop väljer den taktiken. Patent Leather är väldigt fin men han är vek tillslut. Jag tar ställning för världens bästa kusk.

Miljonrensarna

Jackpottpengarna fördelas i V86-8 och då har jag två ruskigt bra skrällar. 7 Cyrano de B. var mångas vinnare på V75 senast från samma läge och mot tuffare hästar. Han svek då och nu blir det bara 5-6 procent på hästen. Helt given i striden i ljummet lopp. Även 8 Winner Bac är bättre än raden och jag blir ej förvånad om han spurtar till seger. En procent.

Tänk på att...

... det är stor jackpott på V86.

... vi har Sveriges kortaste upplopp, bara 105 meter på Åmål.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Astronascente Zac (V86-2) sprintade undan på lätta ben till en överlägsen seger senast på Åby och gången innan på Solvalla så avslutade han riktigt vasst efter en sen lucka. Han har visat riktigt bra form och verkar fortsatt vara under en stark utveckling. Motståndet den här gången skrämmer inte alls och då han är snabb ut från början måste det vara en toppchans att leda det här loppet runt om. Omgångens bästa spik!

Miljonrensarna

8 Millmighty (V86-4) är en riktigt fin sort som har en lovande framtid. Läget nu drar givetvis ner chanserna men skulle han hitta ett vettigt slagläge härifrån så ska han absolut vara med och slåss om segern här. Åtta procent.

2 Bearicecream (V86-7) gjorde det klart vettigt i skymundan senast och hon har en bättre form än vad raden skvallrar om. Hon är tillräckligt bra för att kunna överraska. Tre procent.

Tänk på att...

… det blev väldigt lättlöst på V86 förra veckan på Solvalla. Det betyder att det är en rejäl dubbeljackpott att spela om nu där en ensam vinnare kan ta hem 17 miljoner kronor.

... 800-metersbanan Åmål är värd för tävlingarna den här onsdagen och upploppet mäter endast 105 meter, det är en klar fördel att sitta med i främre träffen således!

... V86-1 startar 19.20 under sommaren!


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åmål i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Publicerad: