Trav

”Svettigaste jag sett på länge...”

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

TRAV

Experten Patrik Fernlund har hjälpt spelare att vinna 4,3 miljoner på V86.

I kväll ligger 12 miljoner och väntar – och han har drag som kan ge spelare en ny supervinst.

– 11 Twist Shadow i V86-3 är minst lika bra som storfavoriten, säger han.

Det var för drygt ett år sedan som Patrik Fernlund, som twittrar som V86-experten, hjälpte en man i 40-årsåldern att vinna 4,3 miljoner kronor. Spelaren, bosatt i en större stad i Norrbotten, hade följt Fernlund på Twitter och fått tre drag.

– Patrik Fernlund gav mig tre vinnare, hälsar vinnaren via ATG:s pr-chef Hasse Svennehed.

”Bland det svettigaste...”

I kväll är det jackpott på V86 med 12 miljoner kronor i potten. Och Fernlund är villig att hjälpa en till spelare till jättevinsten.

– Det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa spelare och antalet följare på Twitter bara ökar hela tiden. Jag har inte hört ett enda negativt ord om det, det är väldigt roligt.

Inför omgången i afton har Fernlund läst på ordentligt.

Bästa spiken hittar han i V86-2.

– 10 Research har följt sedan dag ett. Jag har vetat om att den har enorm kapacitet och äntligen har de börjat fått ut den. Jag mötte Research i ett amatörlopp senast och det var bland det svettigaste man har sett på länge. Det är en av mina favorithästar och både hjärtat och hjärnan säger spik.

”Helt iskall favorit”

Har du några miljondrag?

– 11 Twist Shadow i V86-3 gick jättebra senast i Danmark. Den är stark och snabb och tränaren håller hästen högt. Favoriten 9 Mr Hot Shot är bra, men Twist Shadow är minst lika bra, och de är inte i närheten av lika mycket spelade, det gör den sistnämnde mycket mer intressant.

– 3 Yoga Brick i V86-4 är visserligen en del spelad, men inte favorit. Hon hade nog vunnit senaste loppet utan galopp. Det är en fin häst som tänt till i ny regi, jag tycker loppet ser mycket bra ut för henne.

– Sen tycker jag att favoriten i avdelning sex, 1 Shark Kronos, är helt iskall. Varför är den ens favorit? Det troliga är att 10 Edge Boko vinner det loppet, den roliga i loppet är 9 Bruiser Pace.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Trav