Miljonmannens drag inför V75

TRAV

Drog in över 5,4 miljoner på V75 i lördags – ger kvällens bästa tips: ”En rolig skräll”

I lördags spelade han in över 5,4 miljoner på V75.

Inför kvällen extra V75 på Jägersro ger Jimi ”Bombo” Makdesi sina bästa drag.

– 4 Nonstop Cheri är en rolig skräll, säger han till Trav365.

Spelprofilen ”Bombo”, eller Jimi Makdesi som han egentligen heter, är vanligt förekommande i ATG:s vinstlistor.

Senaste vinsten kom i lördagens V75-omgång. Då prickade han in sju rätt och den höga vinsten kom av 0-procentaren Rambo Rivners osannolika spurtvinst. Totalt fick 46 andelsspelare dela på 5,4 miljoner kronor.

– Tänk dig ödet, vad det kan innebära att lägga till en häst, säger Bombo till Trav365.

”En rolig skräll”

Inför kvällens V75 på Jägersro, som bland annat innehåller storloppet Hugo Åbergs Memorial, har ”Bombo” plockat fram några drag.

– Det är riktigt kluriga lopp det här. Jägersro har varit en spetsbana och oftast har de som varit i ledning lyckats hålla undan. Det är inte lätt bakifrån.

Men en klar häst har du?

– Kvällens givna spik är i Åbergs (V75-6) och är 1 Propulsion. Det är inget snack om det och nu finns det ingen Mosaique Face som kan förstöra. En bra spik.

Och kvällens drag?

– Det blir 1 Partizan Face i sista avdelningen (V75-7). Vann sist och chockade oss alla. Nu är det hemmaplan och det här med tillägg gör det inte lätt för de andra.

Skrällen då, vilken blir det?

– Jag säger att en rolig skräll, för det är en ruggigt bra häst, är 4 Nonstop Cheri i V75-5. Med kusk i rätt form så kan allt hända här. I samma lopp tycker jag även 11 Trot Kronos ska tas med, även den kan skrälla.