Trav

Professorn: Så vinner du 65 milj på lördag

TRAV

Spelexperten Bengt-Erik "Professorn" Larsson kommer att plugga stenhårt inför lördagens dubbeljackpott på V75 på Axevalla.

– Ett bra tips är att spela tillsammans. Med bolagsspel har man betydligt större chans att få ta del av jackpottpengarna.

Redan på söndagskvällen när startlistorna till V75 blev klara började jobbet att hitta vinnarna på Axevalla. Mycket analyserande och timmar framför datorn, och lopparkivet på ATG.se, väntar ”Professorn” innan det blir dags att lämna in systemen på lördag.

Det är 65 miljoner kronor i dubbeljackpot på V75.

– Det blir oerhört spännande på lördag. Man ska tänka på att Axevalla har landets längsta upplopp och man ska inte vara rädd att plocka med hästar från bakspår.

Två heta idéer

Trots att det bara är måndag eftermiddag när vi får en pratstund med "Professorn" har han redan några V75-drag att bjuda på.

– Jag har pratat med Peter Untersteiner i dag och han var jättenöjd efter att han kört jobb med Rocket Power. Även om jag har respekt för Åke Svanstedts Teaser Elegance så känns Rocket Power som ett spikförslag för mig i den första avdelningen.

– Sedan har jag ett kul drag i den sjätte avdelningen, dagens dubbel 1. Jag har blivit riktigt imponerad av Fredrik Perssons Olympic Athen. Han körs för första gången av Björn Goop och det känns ju spännande.

Vad skulle du göra om du vann 65 miljoner kronor?

– Jag skulle ta ett sabbatsår och resa jorden runt.

Lars-Ove Pettersson/Kanal75

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!