Galna summan – får dela på 4,1 miljoner

Publicerad 2016-11-17

Daniel Berglund toppade ATG:s vinstlista efter onsdagens V86 – då han spelade in drygt 1,6 miljoner kronor

Här är den galna summan – som ett hundratal svenskar får dela på.

4,1 miljoner kronor efter succé på V86.

”Funderar på att säga upp mig och bara köpa andelsspel”, skojade en av vinnarna.

Under onsdagen gav åtta rätt på V86 146 546 kronor.

Samtidigt var det premiär för V86 Tillsammans.

De stora vinnarna blev Tildas Spel i Eskilstuna och Vinnatillsammans.se.

Totalt satte de två andelsspel och tog hem hela 2,6 miljoner kronor.

Nu får ett hundratal svenskar vara med och dela på storvinsten.

”Snyggt jobbat, var och köpte en ny tvättmaskin i går och nu blev det plötsligt gratis”, skriver en av vinnarna.

”Det är helt galet”

Sedan starten för Vinnatillsammans i mars har de nu spelat in 31,2 miljoner kronor – och de toppade nu ATG:s vinstlista för åttonde gången sedan juni.

– Det är helt galet att det kan fortsätta, tio olika bolag som satte sjuan i lördags och nu drygt 2,6 miljoner kronor inspelat totalt av laget på V86-premiären av V86 Tillsammans, säger Per-Arne Chorell, mannen bakom andelssajten, till Trav365.

Som så många gånger förr var det Daniel Berglund som toppade ATG:s vinstlista, den här gången efter att han spelat in drygt 1,6 miljoner kronor. Varje andel blev värd drygt 8 500 kronor. Daniel Berglund hade tålt 98-oddsaren och 0-procentaren Elof Palema som slutade tvåa i V86-7, slagen med en hals,

– Gissar att vi kanske tar hela potten om den vinner, men det blev bra pengar ändå, säger Per-Arne Chorell och fortsätter:

– Förutom Berglunds system så gick även Vinnas Joker in som Matte och Pontus gjorde, och även där blev varje andel värd runt 8 500 kronor.

”En jättesuccé”

Premiären för V86 Tillsammans blev en succé, V86-omsättningen landade på knappt 25 miljoner kronor och flera storvinster gick till Tillsammans-lagen. Förutom Vinnatillsammans så blev även Hedlunds Vällingby, 69:ans Spel och Tobak samt Café Brasco Stockholm storvinnare med 830 000 kronor, 523 692 kronor samt 415 469 kronor. Totalt vann de fem mest framgångsrika Tillsammans-lagen drygt 4,1 miljoner kronor på V86 under onsdagskvällen.

– En jättesuccé känner vi, säger Ulrica Henningsson på ATG till Trav365 och fortsätter:

– Det var över förväntan, både gällande mottagandet, omsättning och vinster och det känns jätteroligt. Vi tror att V86 Tillsammans kommer hjälpa V86 jättemycket och det känns fantastiskt roligt att det fungerade så pass himla bra och att så många Tillsammans-lag vann stort känns jättekul.