ATG:s nyhet: Ny app för Iphone

TRAV

ATG lanserar en ny app för ATG Live för Iphone.

Där får man snabb tillgång till livesändningar och startlistor.

– Poängen med appen är att göra spelet på mobiler och surfplattor snabbare och mer direkt, säger Per Tellander, affärsutvecklingschef ATG.

Spelbolaget ATG släppte för en tid sedan en ny hemsidan.

Nu fortsätter de att utveckla spelupplevelsen för kunderna.

Nu lanseras en app för ATG Live för Iphone.

– Vi vill erbjuda Sveriges mest engagerande mötesplats för spel, och en lika häftig spelupplevelse. Nu är det alltså smidigt att följa våra livesändningar - oavsett vilken plattform du använder. En förbättrad användarupplevelse i mobiler och surfplattor har funnits i våra planer ända sedan vi började utveckla nya atg.se, säger Per Tellander, affärsutvecklingschef ATG i ett pressmeddelande.

Gratis att ladda hem

I nya appen kan du kolla på livesändningar samtidigt som du rör dig mellan olika startlistor och spelformer.

– Poängen med appen är att göra spelet på mobiler och surfplattor snabbare och mer direkt, framförallt enloppsspel. Spelaren kommer direkt in till startlistan för nästa lopp och livesändningen kan spelas upp samtidigt som man tittar igenom startlistan, forsätter Tellander.

ATG Live är gratis att ladda hem. Precis som på atg.se krävs ett ATG-medlemskap för att följa livesändningarna. För att kunna välja separata sändningar för varje bana samt ta del av lopparkivet, krävs även ett Live Premium-abonnemang. Appen för Iphone och Ipad distribueras via AppStore.

ARTIKELN HANDLAR OM

Iphone

ATG