Sommarsuccén – två miljonvinster under en månad

Foto: HIGHLIGHT BRIZARD Highlight Brizard och Per Lennartsson var den största överraskningen vid lördagens V75-tävlingar. Hos Hanssons Tobak i Karlstad vann någon 1,3 miljoner kronor.
TRAV

För tre veckor sedan vann deras kund mest i Sverige på V75 när personen spelade in 3,4 miljoner.

I lördags slog Hanssons Tobak i Karlstad till igen när en kund vann 1,3 miljoner kronor.

Men ännu har ingen av miljonvinnarna gett sig tillkänna.

– Det är tyst, säger Lars Hansson i butiken.

Hanssons Tobak i Karlstad är Sveriges nya turbutik. Bara i sommar har butiken haft fyra storvinster under en månads tid.

Vid V75-tävlingarna på Årjäng i mitten av juli spelade en av deras kunder in mest i hela Sverige då han eller hon vann hela 3,4 miljoner kronor.

Vinnaren prickade in alla rätt – på hela tio system.

”Det var lyckat”

Veckan därpå drog de in ännu en vinst vid V75-tävlingarna på Axevalla. Åke Svanstedt vann fem av de sju V75-loppen på Axevalla och deras kund satte alla rätt och vann 295 000 kronor.

– Det var en kund som hade lämnat in en Harry Boy på Åke Svanstedt i alla lopp. Han tog en Harry Boy för hundra kronor med Åke Svanstedt i alla lopp. Det var lyckat. Han var in och berättade om vinsten, säger Lars Hansson.

Vid helgens V75-tävlingar på Rättvik var det dags igen för turbutiken då deras kund spelade in 1 350 705 kronor. Kupongen kostade över 1 000 kronor att lämna in och innehöll tre spikar.

Men vem som ligger bakom den senaste miljonsuccén är ännu okänt.

– Det är väldigt duktiga tippare här. Jag vet inte om det är samma personer som vunnit eller inte. Jag tror att det var en flerkupong som gick in i helgen och personen hade spelat V7, säger han.

– Vi har inte hört något från helgens vinnare ännu, det är tyst. Även miljonvinnaren från i juli är tyst.

Dagen efter lördagens miljonvinst slog en av butikens kunder till igen då han eller hon vann 295 000 kronor vid V64-tävlingarna på Östersund.

Varför går det så bra för er?

– Jag vet inte varför de vinner just nu. Det är inte ofta det blir så här, vinsterna går i stim. Vi får se om vi kan hålla i det här.