”Han håller på att riva stallet”

Publicerad 2011-12-09

Jasper Lane vann nyligen på V75 och har varit favorit flera gånger efter det.

På lördag ser det ut som att spelarna glömmer hästen.

Då varnar tränaren:

– Som vi vet har han en grym avslutning att leverera, säger Anders Hesselgren.

På lördag är det V75-tävlingar på Örebrotravet. Flera fina lopp körs inom travets elitserie. Gulddivisionen är omgångens höjdpunkt där stjärnorna Quarcio du Chene och Maharajah möts i en häftig duell. För att du som spelare ska få sju rätt gäller det att ha full koll på omgången och hitta några spikar och drag. En skräll kan Jasper Lane vara i den sista V75-avdelningen.

Galen hemma

Hästen vann nyligen på V75 och har varit favorit på spelformen efter det. Men inför lördagens start har de flesta spelarna valt bort Jasper Lane. Nu varnar tränaren för att formen är densamma som tidigare och att hästen är helt galen hemma. Något som tränaren anser vara positivt.

– Vet ej vad fan det är med honom. Han håller på att riva stallet. Har aldrig sett honom så förut. Körde honom i söndags och då var han ruskigt fin. Jag tror faktiskt att formen är den samma. Får han bara vila lite i loppet så kan han spela ut sin sista trudelutt. Som vi vet har han en grym avslutning att leverera, säger Anders Hesselgren i Sportbladets kuskintervjuer.

Här till höger hittar du intervjuer till alla V75-hästar.