”Toppchans i klent gäng”

TRAV

Se dagens bästa travspel.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

8 Growup (V64-5) är en kanon. Han har hittat stilen på allvar hos Lähdekorpi och det här vinner han efter en offensiv styrning av straffläggare Björn Goop. Hoppas jag. 7 Notable Nuts (V64-2) är en vass finne som jag sett i de två senaste starterna. Kihlström kör och det är toppchans i klent gäng.

DAGENS DRAG

5 Victor Mile (V64-3) är fin. Han vann i okörd stil efter en dryg avslutning senast. Han tål att göra grovjobbet och är ett hett bud igen. 2 David Nalan (V64-4) har spurtat starkt två gånger på raken och visar kanonform. Dags för seger? 12 Nelle Pelle i samma lopp flög fram sista 200 senast.

DAGENS AVSLAG

12 Sargazzo di Dion (V64-3) är en sköning, han ser ut att kunna springa hela dan. Stilen är allt annat än klockren men det är också lite av charmen. Som favorit ska han ändå garderas, han är för osäker.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

12 Sargazzo de Dion (V64-3) är en häst med hög kapacitet som blir bättre och bättre. Travar inte alltid klockrent men här-ifrån kan kusken ta en lugn start för att sedan söka sig framåt. Felfri är det en vettig segerchans. Chansspikar 2 Dance Joss (V64-6) som har perfekt läge och kusk

DAGENS DRAG

15 Royal Rox (V64-2) har haft mycket otur på slutet men spurtat bra flera gånger. Står väldigt svårt till nu men med de rätta ryggarna och lite tempo är han farlig. 10 Mafioso (V64-5) har jag stimmat om förut. Är yr i bollen men sköter han sig har han kapacitet för att vinna.

DAGENS AVSLAG

5 Traveling Man (V64-1) möter flera tuffa motståndare och får det tufft. Han har inte startat på några månader och kan behöva ett eller flera lopp i kroppen. Han hade varit ett streck vid full form, men nu står jag över.