”Ska sno pengar av dem i helgen”

TRAV

Alla rätt på V75 i lördags och några dagar senare storvinst på V4 på sin matrast.

På bara några dagar har spelaren Rebecka Falk dragit in över 30 000 kronor.

På lördag hoppas hon på att slå rekordsiffror när V75 avgörs i Finland för andra gången i historien.

– Det är bevisat att finska spelare är ganska vassa, med tanke på robotspelen. Men jag ska försöka sno pengar av dem i helgen, säger hon.

Maskinoperatören Rebecka Falk i Sundsvall har haft några riktiga bra dagar på spelet den senaste tiden. Trav365 har tidigare berättat när 29-åringen i höstas spelade in 80 000 kronor till sina lagkamrater på ATG:s sajt V75 Tillsammans där man spelar i lag med vänner och bekanta.

I lördags var hon rätt ute igen när V75 avgjordes på Jägersro då hon spelade in 16 000 kronor – pengar som hon och lagkamraterna delar på.

"Spelar inte så stora summor”

I onsdags när det var skrällarnas kväll på Solvalla vann Rebecka igen. Den kvällen arbetade hon och lämnade in ett V4-system när hon hade rast.

– Jag satt på jobbet på matrasten och så såg jag att en häst som jag har koll på; Dionne Sisu skulle starta. Jag fick för mig att jag skulle göra en V4:a. Jag har börjat med det på onsdagarna istället för V86. Jag spelar inte för så stora summor, men V4 brukar ge bra betalt på onsdagar. Jag gjorde en rad och så gick den in, säger hon.

Hur mycket tid la du ner på systemet?

– Jag satt tio minuter och tog ut hästarna, så det var bra. Det blev 18 000 kronor i vinst, berättar hon.

Så totalt har hon spelat in 34 000 kronor på fem dagar.

– I lördags när vi vann då gav jag fan i att läsa på i Travronden, jag kanske ska börja gå mer på vad jag tror på. Det går bra nu. Jag går igenom hästarna i lopparkivet det är väl det man ska gå på mer. Lyssnar man för mycket på ATG Live innan så rör det till det och så fegar man ur.

”Finska lopparkivet är bra”

På lördag flyttar V75 till Finland för en dag då gäller det för Rebecka och alla andra V75-spelare att hålla koll på de finska hästarna.

– Det finska lopparkivet är bra och gratis, där kan man kolla igenom alla hästar. Är man påläst kan det bli väldigt hög utdelning på lördag.

Kan du avslöja några tips?

– En häst som jag hade koll på i den förra starten är Bolt Boko i V75-2. Hästen är inte så mycket streckad i dagsläget. Han är ganska startsnabb och satt fast senast. Han lär få en liknande resa nu, jag tror knappast att hästen kommer köras i ledningen. Skulle han få lucka den här gången så kan han vinna. Jag hörde att Erik Lindegren skrivit på sin sida på Facebook att både Francais du Gull och Bolt Boko kändes jättebra för dagen. Han trodde att det kunde bli en seger, vi får se vilken det kan vara.

– Som spik funderar jag på B.W.L.Champion i guld. Hästen är formstark, är inte favorit så det känns spännande. Womanizer är favorit, men jag tyckte inte han var lika bra senast trots att han vann. Han borde ha gått undan mer på slutet.

Vilka kommer dominera på lördag –  de svenska eller finska spelarna?

– Det är bevisat att de i Finland är ganska vassa, med tanke på robotspelen. Men jag ska försöka sno pengar av dem i helgen. Mitt mål är att slå vinstrekordet för V75 Tillsammans-sajten, säger hon.