”Det viktigaste är att vara snyggast”

Publicerad 2013-10-23

Laget ”Scandal Beautys” Anton Sandholt, Linda Sedström, Emma Fällman, Sara Andersson och Emmelie Arneng.

Travtv-profilen Anton Sandholt siktar på att vinna lagtävlingen i VM i V75.

Till sin hjälp har han fyra travfrälsta tjejer.

– Förhoppningen är att vinna hela tävlingen, men det viktigaste är inte att vinna, det är att vi är snyggast, säger Sandholt till Trav365.

På lördag är det premiär för tävlingen VM i V75. Där kan man tävla både individuellt och i lag.

Förstapriset i lagtävlingen är 150 000 kronor och en resa värd 50 000 kronor.

En som är ute efter förstapriset är travtv-profilen Anton Sandholt, som syns och hörs i olika travsändningar runt om i Sverige.

För att vinna den prestigefulla tävlingen har han värvat fyra travtokiga tjejer till laget ”Scandal Beautys”.

– Det här är tjejer som gillar trav och som har bra kontakter bland de aktiva och även i spelkretsar, säger Sandholt.

– Jag kommer att vara lagledare och stötta dem och göra så att de levererar på topp sex lördagar i rad. Jag kommer skicka ut ett mass-sms varje lördag med information så de kan komponera sina system utifrån egna kunskaper och min information, fortsätter han.

”Är toppstammad”

Tjejerna han värvat är Emma Fällman, Sara Andersson, Emmelie Arneng och Linda Sedström.

Presentera laget.

– Emma har en gedigen travbakgrund som speaker och referent på Umåker och hon har även varit intervjuare på Solvalla. Hon hänger i travkretsar och brukar ”partaja” med Björn Goop då och då. Bara en sån sak. Emma är även grundare av Stall Rosé.

– Sara Andersson är toppstammad med pappa Börje Andersson som är tips- och värmningsorakel på Bergsåker. Sara är travreporter i TV4 och har stenkoll på stall Bergh och andra stall i norra Sverige.

– Emmelie Arneng är känd uppfödare , hästägare och tränare. Hon ingår även i Solvallas Elitloppsstab och har grym ”insideinformation”.

– Linda Sedström är lite av en rookie i vårt lag. Hon är en mycket lovande kusktalang och umgås med mycket spelintresserade människor i Närke-området.

Vad säger du om laguppställningen?

– Det känns oerhört stark. Det fanns en hel del heta blondiner som har blivit petade då de valt att gå med i andra lag, man kan säga att de är dubbeltorsk, säger Anton Sandholt.

Läs mer om VM i V75 och registrera dig här